EMT TANCA 2021 AMB 58,3 MILIONS DE PERSONES USUÀRIES, 6,5 MILIONS MÉS QUE L’ANY ANTERIOR

0
178

València, 2 de febrer de 2022

La recuperació de la demanda es va accentuar en l’últim trimestre, amb un increment del 30%

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València va augmentar en 6,5 milions el nombre de viatgers i viatgeres en 2021, any en què es va iniciar la recuperació progressiva del passatge després de la pandèmia. L’entitat ha tancat l’exercici 2021 amb un total de 58,3 milions de validacions.

L’anàlisi de la demanda per mesos reflecteix l’impacte en la mobilitat de les diferents onades de la pandèmia i les restriccions imposades per les autoritats. Així, mentre que al gener i febrer la xifra de passatge mensual se situava en els 3,3 milions de persones per l’impacte de la tercera onada, al novembre i desembre esta xifra va ascendir fins als 6,3 i 5,7 milions, respectivament.

D’esta manera, la recuperació es va accentuar en els mesos finals de l’any, amb més de 18 milions de validacions acumulades en l’últim trimestre, un 30% més que en el mateix període de 2020.

En el balanç de l’any també destaca el repunt registrat amb l’afluència de turistes i visitants a València durant els mesos de juny, juliol i agost amb 14,5 milions de viatges, enfront dels 11 milions de l’estiu anterior.

De manera paral·lela, també han augmentat els ingressos per venda de títols fins als 27,5 milions d’euros en 2021, un 20% més respecte al 2020.

 

DEIXAR RESPOSTA