LA DIRECTORA GERENT D’EMT COPRESIDIX LA PRIMERA COMISSIÓ DE MOBILITAT I GÈNERE D’ATUC

0
191

València, dimarts 08 de març

Serrano compartirà presidència amb la gerent de TUVISA, Marijo Ajuriaguerra

La directora gerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Marta Serrano, copresidirà amb la gerent de Transports Urbans de Vitòria (TUVISA), Marijo Ajuriaguerra, la primera Comissió de Mobilitat i Gènere de l’Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans (ATUC).

Serrano ha destacat la importància de crear esta comissió, constituïda hui a Vitòria, perquè “la mobilitat no és neutral quant al gènere. Les dones tenim necessitats i comportaments diferents en termes de transport, com a usuàries i com a treballadores. I les nostres empreses tenen una responsabilitat directa per a equilibrar aquesta situació”.

Esta comissió, que va ser proposada conjuntament a ATUC per Transports interurbans de Tenerife (TITSA), TUVISA i EMT València, pretén convertir-se en un punt de trobada per a compartir experiències i abordar temes rellevants com la progressió laboral, com tindre més influència i gestionar les pressions de l’equilibri entre vida i treball.

La directora gerent d’EMT València també ha valorat les accions impulsades des de l’empresa municipal per a sensibilitzar a la plantilla en matèria d’igualtat, per exemple, a través de formació especialitzada i obligatòria a tot el personal de l’empresa.

“Ara mateix estem treballant en el nostre III Pla d’Igualtat. La seua implantació formarà part de la gestió estratègica de l’empresa amb l’objectiu de combatre la bretxa de gènere que existeix en la nostra societat i especialment en el sector del transport”, ha afegit Serrano.

DEIXAR RESPOSTA