EMT REFORÇA A PARTIR D’ESTE CAP DE SETMANA EL SERVICI PER LA CELEBRACIÓ DE LA SETMANA SANTA MARINERA

0
131

València, divendres 8 d’abril de 2022

El 14 i 15 d’abril s’incrementarà el servici de les línies 19, 25, 32, 35, 92, 95, 99, N1 i N9 per a facilitar els desplaçaments als actes processionals en els Poblats Marítims

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la Setmana Santa Marinera. Contempla reforços de les línies que connecten amb els Poblats Marítims, on es realitzaran diferents actes des de hui fins al 17 d’abril.

L’entitat ha avançat el seu dispositiu a este cap de setmana, quan es preveu un augment de la mobilitat en la ciutat amb l’arribada de turistes. Així, des del 9 al 17 d’abril es reforçaran les línies 25, 32, 35 i 95 durant tot el dia per a incrementar les freqüències i facilitar els desplaçaments cap a les platges i l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per altra part, el 14 i 15 d’abril l’entitat ha planificat un increment de l’oferta en les línies 19, 32, 35, 92, 95 i 99 per a millorar les connexions amb la zona del Passeig Marítim, la Malva-rosa i La Marina amb l’objectiu de facilitar la mobilitat en transport públic durant les festes. Els augments en la línia 32 es prolongaran fins al 18 d’abril amb motiu dels actes previstos. Estes línies reforçades se sumen al servici habitual d’altres línies que les persones usuàries també poden utilitzar per arribar als Poblats Marítims, com ara la 4, 30, 31, 81 o 93.

A més, l’EMT duplicarà el servici de les línies nocturnes que connecten amb la zona marítima el 14 i 15 d’abril. Així, les línies N1 Estació del Nord – La Malva-rosa i N9 Estació del Nord – El Cabanyal tindran una freqüència aproximada de 23 minuts. A més, el divendres 15 d’abril les línies 92 i 99 prolongaran el seu horari fins a la 1:00 per a facilitar els desplaçaments amb la finalització de la processó prevista per al divendres.

Respecte a la línia 25, cal destacar que des del 14 al 25 d’abril oferirà un horari ampliat durant tot el dia per a reforçar la connexió cap al Saler, el Perellonet i el Perelló, i facilitar així els desplaçaments cap al Parc Natural de l’Albufera i les platges del sud durant les festes.

La programació d’actes prevista per la Setmana Santa Marinera també pot produir canvis puntuals en algunes línies al seu pas pels recorreguts de les tradicionals processons. Les persones usuàries podran consultar tota la informació en els canals habituals: pàgina web de l’EMT, APP i xarxes socials.

DEIXAR RESPOSTA