LA EMT CONTRACTARÀ 80 CONDUCTORS I CONDUCTORES PER A REFORÇAR EL SERVICI

0
637

València, dissabte 28 de maig de 2022

Els nous llocs de treball permetran cobrir les necessitats de la nova xarxa nocturna, la temporada d’estiu i les jubilacions

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València contractarà 80 persones per a reforçar el seu personal de conducció de cara a la posada en marxa de la nova xarxa nocturna, la temporada d’estiu i cobrir les jubilacions previstes per a enguany en l’entitat. Les noves incorporacions permetran ampliar la plantilla de manera escalonada a partir del pròxim dilluns 30 de maig i fins al mes de juliol. “La nostra aposta per un transport públic de qualitat va lligada a un ambiciós pla de creació d’ocupació per a reforçar la nostra plantilla”, ha explicat el president d’EMT, el regidor Giuseppe Grezzi.

Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, ha assegurat que “les inversions en personal són claus per a fer front als nous reptes de mobilitat sostenible i avançar en la descarbonització de la nostra ciutat”.

De cara a l’ampliació del servici amb la nova xarxa nocturna que arrancarà el pròxim 15 de juny, s’incrementarà la plantilla per a prestar este nou servici. L’empresa municipal duplicarà l’oferta amb 23 línies diürnes (4, 7, 8, 9, 10, 14, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 60, 62, 67, 70, 72, 73, 81, 93, 99 i C3) que prolongaran el seu servici durant la nit, els set dies de la setmana, per a arribar a més pobles de València i àrea metropolitana.

La resta de les noves contractacions permetran cobrir la temporada estival i les baixes per jubilació previstes per a enguany. Totes estes persones procedeixen de l’última borsa de personal de conducció, la segona que l’entitat posa en marxa des de 2015.

D’altra banda, EMT té previst incorporar al juny a altres quatre persones per a reforçar l’àrea d’Enginyeria. Grezzi ha recordat que, des de 2015, s’han realitzat un total de 517 noves contractacions en l’empresa municipal, de les quals 413 han anat destinades a reforçar el personal de conducció. “Enfront de les retallades del passat, nosaltres apostem per generar ocupació i millorar les condicions de treball de tota la nostra plantilla”, ha afegit.

DEIXAR RESPOSTA