L’AJUNTAMENT I EMT VALÈNCIA EXPLIQUEN LES MILLORES EN LES LÍNIES QUE CONNECTEN ELS POBLES ALS SEUS REPRESENTANTS LOCALS

0
116

València, dimarts 10 de maig de 2022

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’han reunit amb les alcaldesses i els alcaldes dels pobles de València i amb representants de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per explicar les millores que s’estan realitzant en les línies que connecten els pobles.

En la reunió s’han abordat els canvis en la mobilitat urbana de les línies 9, 14, 16, 24, 25 i 26, que prolongaran el seu servici durant la nit. També s’ha tractat la creació de la nova línia 23 i l’increment de les freqüències de la línia 14.

Beamud i Grezzi han destacat que “amb estes millores, l’EMT proporcionarà un servici nocturn de qualitat a tots els pobles de València, oferint noves connexions perquè el veïnat puga moure’s de manera sostenible i segura també durant la nit”. Grezzi ha afirmat que “reforcem la nostra aposta per un transport públic de qualitat per als barris, pobles i l’àrea metropolitana que s’adapta a les necessitats de les persones usuàries”.

DEIXAR RESPOSTA