EMT ADJUDICA L’ELECTRIFICACIÓ DE LA SEUA COTXERA PER A INCORPORAR ELS NOUS AUTOBUSOS ZERO EMISSIONS

0
49

València, 8 de juny de 2022

El projecte serà adjudicat per 1,65 milions d’euros i és finançat pels fons europeus Next Generation

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València adjudicarà les obres i servicis necessaris per a l’electrificació del Depòsit de Sant Isidre i els seus tallers centrals per valor de 1,65 milions d’euros. Este projecte contempla la instal·lació de 26 punts de càrrega per als autobusos elèctrics que s’incorporaran a la flota a principis del pròxim any i que permetran avançar en la descarbonització del transport urbà.

El Consell d’Administració de l’EMT té previst abordar l’adjudicació d’este projecte finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU el pròxim divendres, 10 de juny. La seua execució es realitzarà fins a març de 2023 i inclou l’obra completa, el subministrament i instal·lació dels equips i sistemes de gestió i el manteniment. En un segon lot, s’adjudicarà la direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut per valor de 40.000 euros.

“Este projecte finançat pels fons europeus ens permet continuar avançant en el nostre objectiu d’incorporar autobusos zero emissions per a millorar la qualitat del nostre aire i aconseguir una ciutat cada vegada més sostenible”, ha destacat el president d’EMT, Giuseppe Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA