EMT AMPLIA EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 30 PER A MILLORAR EL SERVICI EN LA PUNTA

0
808

València, dimecres 29 de juny 2022

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) prolongarà a partir del dissabte, 2 de juliol, el recorregut de la línia 30 Natzaret-Hospital Clínic per millorar el servici al veïnat de La Punta.

Les dos noves parades d’autobús ja s’han instal·lat per prolongar la ruta pel Camí del Canal, carrer de Carlos Pau Español i carrer d’Algemesí, i recuperar posteriorment el seu recorregut habitual al camí de la Punta a la Mar.

El president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, i la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, s’han reunit amb l’alcalde pedani i representants de les diferents associacions veïnals de La Punta per tractar esta millora que facilitarà l’accessibilitat al transport públic en la zona i permetrà seguir millorant les connexions entre València i els seus pobles.

DEIXAR RESPOSTA