EMT FACILITA L’ARRIBADA AL MERCAT CENTRAL AMB LES LÍNIES 7 I 27

1
680

València, divendres 03 de juny 2022

Grezzi destaca que amb la recuperació del servici de l’EMT després de la remodelació de la plaça és garantix l’accessibilitat al Mercat Central

Les línies 7 i 27 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València tornaran este dissabte al seu recorregut habitual i estrenaran nova parada davant el Mercat Central, a la remodelada plaça Ciutat de Bruges.

Una vegada s’han conclòs els treballs de remodelació de l’entorn, el transport públic torna al Mercat Central per on passaran les línies 7 i 27 que el connecten amb els barris de Russafa, Font de Sant Lluis i La Torre, entre altres. Els autobusos arribaran a la nova plaça on, després de fer parada, giraran per a continuar el seu recorregut.

El Comitè de Seguretat i Salut d’EMT, amb representació de les seccions sindicals, ha comprovat hui el resultat de l’obra i ha fet les corresponents aportacions per a garantir el bon funcionament dels autobusos.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha posat en valor la reforma de la plaça i el servici que dona el transport públic al Mercat. “EMT és la garantia de l’accessibilitat per a totes les persones i esperem que tot el món puga gaudir de l’entorn i, per suposat, dels meravellosos productes que tenim al nostre mercat”, ha assenyalat.

La nova parada ubicada davant del Mercat Central és molt més accessible i, a banda dels espais d’ombra, disposa d’un nou panell de temps i tota la informació per a les persones usuàries en format digital.

Amb esta reforma només faltarà la línia 73 per recuperar el seu itinerari habitual, una situació que es donarà una vegada s’haja reformat el carrer Murillo que romandrà tancat unes setmanes.

1 COMMENT

  1. Por que no existe la traducción al Castellano para enterar correctamente a todo el público valenciano. No todo el que vive en Valencia es valenciano y los impuestos nos los cobran igual. Además esto también es España. Gracias si lo consideran poner traduccion.

DEIXAR RESPOSTA