L’EMT OFERIX 80.000 PLACES ADDICIONALS PER A LA FESTA DE SANT JOAN

0
184

València, dimarts 21 de juny de 2022

Un centenar de conductors i conductores participarà en els reforços d’onze línies que connecten amb les platges

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València oferirà 80.000 places addicionals per a garantir la mobilitat en transport públic durant la festivitat de Sant Joan, el pròxim 24 de juny. Els reforços permetran incrementar l’oferta durant tota la nit en les línies que connecten amb les platges: 19, 23, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98 i 99. El president de l’EMT, el regidor Giuseppe Grezzi, ha destacat “l’esforç realitzat per l’empresa municipal amb este dispositiu especial, en el qual participarà un centenar de conductors i conductores, i amb el qual podrem incrementar el nombre d’autobusos per a donar resposta a la gran afluència de persones prevista per a esta nit tan especial per als valencians i valencianes”.

El dispositiu especial començarà el dijous, 23 de juny, entre les 16.00 i 20.30 hores, per a acostar les persones usuàries cap a la zona de platja; i es prolongarà durant tota la nit fins al matí del divendres, 24 de juny, amb l’objectiu de “oferir una mobilitat sostenible i segura”, en paraules del regidor.

Amb estos reforços, hi haurà autobusos cada deu minuts en la majoria de les línies reforçades durant tota la nit. Destaquen les millores en la freqüència en la línia 25 per a connectar el centre de la ciutat amb totes les platges del Sud, així com en la línia 92 per a facilitar els desplaçaments a la Marina, la platja del Cabanyal i de la Malva-rosa. Com a novetat enguany, la nova línia 23 connectarà per primera vegada als veïns i veïnes de Forn d’Alcedo i Castellar-L’Oliveral amb la platja de Pinedo

“Hem preparat un important dispositiu especial que se sumarà a la recentment estrenada xarxa nocturna perquè la ciutadania puga moure’s còmodament durant tota la nit en transport públic des de qualsevol punt de la ciutat i gaudir de les platges amb el nostre servici reforçat les 24 hores del dia”, ha recordat Grezzi.

Parada en Eugenia Viñes

Des de l’EMT s’ha assenyalat que, davant la previsió d’una gran afluència de ciutadans i ciutadanes a les platges, i per tal de garantir la seguretat de les persones usuàries, la línia 32 no circularà per dins del carril bus al carrer José Ballester Gonzalbo, on només es realitzaran parades de baixada de passatge. Per a pujar, en direcció al centre de la ciutat, les persones usuàries hauran d’acudir a la parada homòloga al carrer Eugenia Viñes.

Durant la nit de Sant Joan, l’EMT disposarà d’un ampli dispositiu informatiu al carrer per a explicar el servici especial a les persones usuàries en diferents punts del passeig marítim i el seu entorn.

DEIXAR RESPOSTA