L’AJUNTAMENT SUBVENCIONA L’ÚS DE L’APARCAMENT DE LA REINA A LES PERSONES QUE COMPREN AL MERCAT CENTRAL I COMERÇOS DEL CENTRE

0
310

València, dimarts 26 de juliol de 2022

El nou aparcament de la plaça de la Reina disposa de 226 places per a turismes, a més de places per a bicicletes i motocicletes

L’Ajuntament subvencionarà l’ús del nou aparcament de la plaça de la Reina a les persones que compren al Mercat Central o als comerços del centre històric. Així ho ha assegurat el regidor de Mobilitat i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, qui s’ha reunit amb representants dels venedors del Mercat Central i de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València. Grezzi ha afirmat que “seguim impulsant accions per dinamitzar el comerç de proximitat i millorar la mobilitat al centre de la ciutat”.

Segons Grezzi,“totes les persones que compren al Mercat Central o en els comerços de l’associació podran beneficiar-se d’estos descomptes si utilitzen el nou aparcament de la plaça de la Reina o el del Mercat Central”, ha explicat el president de l’EMT. En este sentit, ha posat en valor este tipus d’aliances que “reforcen l’aposta municipal per fomentar el comerç de proximitat i oferir un servici de qualitat perquè la ciutadania puga realitzar les seues compres mentre gaudix d’un centre recuperat per a les persones”.

La vicepresidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Natalia Estellés, ha valorat que “estem molt contents amb l’acord al qual hem arribat amb l’EMT per a l’aparcament de la plaça de la Reina, que ens permetrà oferir als nostres clients les mateixes condicions que en la resta d’aparcaments de l’entorn en els quals tenim places concertades i, així, es podran beneficiar de descomptes quan venen a comprar al Mercat Central”.

Per la seua banda, la gerent de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Julia Martínez, també ha destacat que es tracta d’una “iniciativa molt positiva que va en la mateixa línia que la de l’aparcament de la plaça de Bruges i que ha funcionat molt bé en els últims anys”.

Des de 2019, per exemple, EMT ha facilitat 218.000 descomptes a les persones que han emprat l’aparcament de la plaça de Bruges per a fer les seues compres en el Mercat Central, el que ha comportat una inversió de més de 314.000 euros.

El nou aparcament de la plaça de la Reina disposa de 226 places per a turismes, de les quals 203 seran de rotació. A més, s’han previst 46 places per a motocicletes, 22 per a bicicletes i s’han reservat 6 places per a persones amb mobilitat reduïda.

DEIXAR RESPOSTA