EMT POSA EN MARXA UNA OFICINA MÒBIL D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA PER A FACILITAR ELS TRÀMITS EN ELS BARRIS I POBLES

0
373

València, dissabte 17 de septembre de 2022

En el minibús es podran realitzar tots els tràmits habituals, com donar-se d’alta o recarregar títols

Un minibús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València recorrerà els barris i pobles de València per a facilitar els tràmits de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) als veïns i veïnes. La primera parada d’esta unitat mòbil serà avui en la plaça de l’Ajuntament de València, una acció emmarcada dins de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Les persones usuàries podran realitzar en esta unitat mòbil tots els tràmits que habitualment es realitzen de manera presencial en les oficines de l’OAC, com donar-se d’alta en algun títol, recarregar bons o proporcionar informació de servici. El president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “l’OAC mòbil realitzarà parades mensuals en diferents barris i pobles de València per a fer més accessible el servici d’atenció a la ciutadania i facilitar els tràmits, per exemple, a persones amb mobilitat reduïda o persones majors”.

La programació itinerant del servici, que s’anirà donant a conèixer a través dels diferents canals de l’EMT, es realitzarà segons les necessitats de la ciutadania: en centres de majors, mercats de barri, instituts, universitats etc. La següent parada prevista per a el mes vinent serà Castellar-L’Oliveral.

L’OAC treballa des de fa més de 30 anys per a millorar els seus servicis d’atenció i informació a les persones usuàries a través d’una comunicació pròxima i permanent que ha permès involucrar a la ciutadania en el compromís per millorar el transport públic i sostenible.

“Amb este nou servici ampliem la nostra xarxa d’atenció a la ciutadania per a arribar a un major nombre de persones i atendre amb la màxima qualitat les necessitats de tots els veïns i veïnes“, ha afegit Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA