MÉS DE 300.000 PERSONES UTILITZEN ELS AUTOBUSOS DE L’EMT EN EL DIA SENSE COTXES

0
177

València, divendres 23 de setembre de 2022

Un total de 306.000 persones han utilitzat els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València en el dia sense cotxes, que se celebra el 22 de setembre en tota Europa. Milers de persones s’han sumat així a esta jornada de transport públic gratuït que té com a objectiu reivindicar la importància de la mobilitat sostenible per a viure en ciutats més saludables i lluitar contra el canvi climàtic.

Enguany el nombre de viatgers i viatgeres ha augmentat un 20% respecte al mateix dia del 2021. A més, destaca el fet que prop de 40.000 viatges es van realitzar amb el bitllet senzill, un 108% més que el dia anterior. Esta xifra apunta al fet que moltes persones que no són usuàries habituals de l’autobús s’han unit a esta jornada reivindicativa emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

DEIXAR RESPOSTA