EMT INICIA EL PROCÉS PER A CREAR UNA NOVA BORSA D’OCUPACIÓ PER A 500 CONDUCTORS I CONDUCTORES

0
617

València, divendres 18 de novembre de 2022

Una empresa especialitzada gestionarà esta convocatòria massiva, la quarta que es realitza des de 2015

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha iniciat el procés per a crear una nova borsa d’ocupació per a 500 conductors i conductores, uns nous llocs de treball amb els quals l’entitat vol continuar potenciant el servici públic amb la millora de les freqüències de pas i la creació de noves connexions a València, els seus pobles i l’àrea metropolitana. S’espera que fins a 3.000 persones puguen presentar-se a este procés de selecció per a reforçar el personal de conducció, la quarta convocatòria que es realitza des de 2015.

“La borsa estarà formada per un màxim de 500 persones, la més gran dels últims anys, que aniran incorporant-se a la plantilla de manera progressiva per a cobrir jubilacions i atendre les noves necessitats de l’empresa. Si volem millorar el nostre transport públic amb més servici, és necessari continuar reforçant el personal de conducció, tal com hem estat fent en els últims anys”, ha assenyalat el president de l’EMT, Giuseppe Grezzi.

“Amb l’objectiu d’assegurar la transparència, objectivitat i professionalitat de la convocatòria, una empresa especialitzada en el sector gestionarà tot el procés”, ha afegit l’edil, qui ha explicat que el contracte contempla diferents accions, com la gestió de les inscripcions, el disseny de la plataforma des de la qual es gestionarà el procés o la validació de la idoneïtat de les persones candidates. També inclou el suport logístic i de personal durant les diferents fases del procés, així com la posada a la disposició d’un espai amb suficient capacitat per a assumir la realització de les proves davant la previsió d’acollir un gran nombre de persones candidates.

“Anirem informant de tot el procés perquè totes les persones interessades puguen inscriure’s a esta borsa d’ocupació que generarà nous llocs de treball estables i de qualitat”, ha assenyalat Grezzi. En este sentit, ha recordat que “des de 2015 hem revertit la política de no invertir en personal en l’EMT. Des d’aleshores, hem contractat 420 conductors i conductores per a crear noves línies i millorar el servici, per exemple, amb l’ampliació de la xarxa nocturna que ha sigut un èxit”.

DEIXAR RESPOSTA