L’1 DE DESEMBRE COMENÇA EL PROCÉS DE RENOVACIÓ I RECÀRREGA DEL BONO ORO I DEL TÍTOL EMT AMB TU

0
1039

València, dijous 24 de novembre de 2022

L’empresa municipal manté les seues tarifes per sisé any consecutiu: 10 euros anuals per al bo EMT amb Tu i 20 euros per al Bono Oro

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València iniciarà el pròxim 1 de desembre el procés de renovació i recàrrega dels seus títols socials, l’EMT Amb Tu i el Bono Oro, que permeten viatjar durant tot l’any en els autobusos municipals per 10 i 20 euros, respectivament. L’empresa municipal manté congelades les seues tarifes per a 2023, una decisió que s’adopta per sisé any consecutiu, amb l’objectiu de “continuar potenciant l’ús del transport públic i fer costat a la ciutadania en el context econòmic actual”, tal com ha explicat el president de l’EMT, el regidor Giuseppe Grezzi.

A partir de l’1 de desembre, les persones majors de 65 anys, pensionistes i persones amb discapacitat o amb diversitat funcional empadronades a València podran renovar el Bono Oro. Les persones que sol·liciten per primera vegada este títol hauran de presentar els documents requerits (DNI, NIE o passaport en vigor, certificat de pensionistes o discapacitat igual o superior al 65%) en la seua corresponent Junta Municipal mitjançant sol·licitud cita prèvia en la web municipal www.valencia.es.

Quant a aquelles persones que ja posseixen el títol, podran renovar-lo directament en les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o punts de venda autoritzats, com a quioscos i estancs, per un import anual de 20€.

Bono EMT amb Tu

Per la seua banda, el títol EMT amb Tu, que té un cost anual de 10 euros, poden sol·licitar-lo les persones de 16 a 65 anys empadronades a València que tinguen uns ingressos inferiors a l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM), així com les seues famílies. També poden beneficiar-se d’este bo social les víctimes de violència de gènere i els seus fills i filles menors d’edat.

En el cas de posseir ja la targeta i continuar complint les condicions, la persona usuària pot recarregar directament el seu abonament per a l’any 2023 en els punts de venda autoritzats. En el cas de les noves sol·licituds d’alta, hauran de passar per la seua Junta Municipal i aportar la documentació requerida.

Les persones usuàries poden consultar tota la informació relativa a la renovació i recàrrega d’estos títols socials en la secció “Última hora” de la pàgina web de l’EMT. Per a qualsevol dubte, també poden contactar amb el servici d’atenció a la ciutadania per telèfon, correu electrònic, xarxes socials, WhatsApp o Telegram.

DEIXAR RESPOSTA