L’EMT ACULL PER PRIMERA VEGADA LA COMISSIÓ EXECUTIVA D’ATUC

0
224

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i de la gerent de l’EMT, Marta Serrano, ha rebut el president d’ATUC (Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans), Miguel Ruiz, i altres representants de l’entitat, que es troben a València per a participar en la Comissió Executiva d’ATUC.

L’EMT acull per primera vegada esta trobada de l’òrgan de gestió i administració de l’associació, del qual forma part la directora gerent de l’empresa municipal, i des d’on els representants del transport públic treballen conjuntament per a promoure una mobilitat sostenible i millorar el sector.

L’alcalde, Joan Ribó, ha destacat el treball i la col·laboració amb l’associació per a buscar “les millors solucions de mobilitat i donar el millor servici a la ciutadania”. Per la seua banda, el regidor Grezzi ha recordat que “portem anys reclamant una proposta més concreta perquè hi haja una Llei de finançament del transport amb criteris objectius i finançament pluriennal, per a garantir el dret a la mobilitat sostenible de totes les persones”.

Durant la jornada de treball, els representants d’ATUC visitaran també el Depòsit Sud i el Centre de Regulació del Trànsit (CRT) de l’EMT per a conéixer de prop el seu funcionament i els projectes estratègics que ha emprés l’empresa municipal per a continuar modernitzant el transport públic i fer-lo més sostenible i eficient.

DEIXAR RESPOSTA