L’EMT AMPLIARÀ EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 64 PER OFERIR MILLOR SERVICI AL BARRI DE BENICALAP

0
987

València, dijous 3 de novembre de 2022

L’ampliació de la ruta crearà 5 noves parades i entrarà en funcionament l’1 de gener

La línia 64 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) ampliarà el seu recorregut al barri de Benicalap a partir del pròxim 1 de gener. Així ho han confirmat el president de l’EMT i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i la directora gerent de l’entitat, Marta Serrano, que s’han reunit amb representants de l’Associació Veïnal de Benicalap. Giuseppe Grezzi ha declarat que “este pla de millora s’ha treballat al costat de les veïnes i els veïns perquè el servici s’adapte a les seues necessitats”.

El regidor ha afirmat que “obrim este espai de diàleg per involucrar les veïnes i veïns en els plans de millora del transport públic que teníem al cap per al barri. Ha estat un procés molt positiu que culmina amb una mesura consensuada i que permetrà continuar millorant el servici que presta l’EMT a la ciutat”.

Amb el nou itinerari, els autobusos de la línia 64, que recorre la ciutat de nord a sud per connectar Benicalap amb l’Hospital la Fe, accediran des de l’avinguda de Joan XXIII al carrer de Castellonet de la Conquesta, per continuar per l’avinguda de l’Equador i l’avinguda del Llevant U.D. L’ampliació de la ruta permetrà crear cinc noves parades que milloraran l’accessibilitat al transport públic.

Esta millora del transport públic en el barri es suma a unes altres ja impulsades per l’EMT, com la recent ampliació del servici nocturn. Amb la nova xarxa, l’entitat de transport ha ampliat el servici durant la nit al barri de Benicalap amb les línies, la 28, 60 i C3, que faciliten la mobilitat nocturna al seu veïnat.

DEIXAR RESPOSTA