EMT AMPLIA EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 11 PER DONAR MILLOR SERVICI AL BARRI DE SAFRANAR

0
2707

València, dimecres 21 de desembre de 2022

També s’hi modificarà la línia 8 per facilitar l’accés a l’hospital La Fe

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ampliarà a partir d’Any Nou el recorregut de la línia 11 per donar servici a les noves zones urbanístiques del barri de Safranar. Igualment, l’empresa municipal modificarà el recorregut de la línia 8 per facilitar l’accés a l’Hospital La Fe i a les noves zones residencials situades als voltants. El regidor de Mobilitat i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha destacat que “l’EMT s’adapta al ritme de la ciutat i a les noves necessitats de mobilitat de la ciutadania”.

Així, la línia 11 Patraix-Orriols estrenarà nova ruta pel carrer de l’Humanista Mariner, Canonge Tàrrega i el carrer de la Borrasca, seguirà per Campos Crespo cap a Pius XI per reprendre el seu recorregut habitual. El nou itinerari també acostarà les persones usuàries a les urgències de l’Hospital Peset. Grezzi ha assegurat que “el creixement poblacional d’esta zona també comporta un augment de la demanda del transport públic i, amb el nou disseny, el veïnat de Safranar tindrà una connexió directa i còmoda amb el centre i amb la resta de la ciutat”. Segons el regidor, “esta ampliació del servici permetrà crear sis noves parades d’autobús que facilitaran l’accés al transport públic”.

Millora del recorregut de la línia 8

L’empresa municipal també millorarà a partir de l’1 de gener el recorregut de la línia 8 Porta de la Mar-Hospital La Fe per facilitar l’accés a les noves zones de desenvolupament urbanístic en l’entorn del barri de Malilla. Així, els autobusos municipals canviaran el recorregut habitual per accedir a la via de servici del Bulevar Sud i realitzaran dos noves parades. Per al regidor de Mobilitat, “tots estos canvis refermen la nostra aposta pel transport públic, per seguir millorant-lo i per arribar a tots els barris amb un servici de màxima qualitat. És menester integrar la mobilitat en la planificació dels nous desenvolupaments urbanístics per assolir ciutats sostenibles, accessibles i inclusives”.

DEIXAR RESPOSTA