EMT COL·LABORA EN L’AUTOBÚS QUE PROPORCIONA A LES PERSONES SENSE LLAR SERVICIS BÀSICS D’HIGIENE I PERRUQUERIA

0
207

València, dilluns 12 de desembre de 2022

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, i la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, han visitat hui, junt amb membres de l’ONG Missatgers de la Pau, l’autobús que recorre els barris de València per a proporcionar a les persones sense llar servicis bàsics d’higiene i neteja personal.  

Es tracta d’un projecte impulsat per Missatgers de la Pau que compta amb la col·laboració de l’EMT i l’Ajuntament de València. Este autobús es troba condicionat en el seu interior amb infraestructura necessària perquè les persones que ho necessiten tinguen accés a servicis bàsics com dutxa, perruqueria o dentista, així com a roba o material per a realitzar cures.

Grezzi ha valorat este tipus d’aliances que permeten sumar esforços i atendre les persones més vulnerables. “Des de l’EMT col·laborem realitzant les tasques de manteniment ordinàries de l’autobús en les nostres instal·lacions. D’esta manera, garantim que el vehicle es trobe en bones condicions per a portar endavant el projecte”, ha explicat el president de l’empresa municipal. També ha destacat “la labor que realitzen els conductors i conductores de l’EMT que en el seu temps lliure i de manera voluntària participen en el projecte, per exemple, conduint l’autobús en estes rutes solidàries”, ha afegit.

Per la seua part, Lozano ha destacat la importància “d’este projecte de Missatgers per la Pau que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i una especial coordinació amb els servicis socials municipals, que ens ajuden a apropar una sèrie de servicis a les persones que es troben en situació de sensellarisme”. “Este és el camí, la col·laboració entre les administracions i les entitats per a ser més efectius i arribar de manera més eficient a atendre les necessitats de les persones més vulnerables”, ha afegit.

DEIXAR RESPOSTA