EMT INICIA ESTE CAP DE SETMANA ELS REFORÇOS PER ALS ACTES FALLERS

0
871

València, divendres 24 de febrer de 2023

A partir de l’1 de març l’entitat activarà el dispositiu especial durant les mascletaes

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València arranca este cap de setmana amb la celebració de la Crida el seu dispositiu especial per a les Falles, que inclou reforços generalitzats en les seues línies per facilitar els desplaçaments en autobús a tots els actes fallers.

Així, per a la jornada del diumenge, s’han planificat increments de servici en les línies C2, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 31, 32, 35, 60, 62, 70, 72, 73, 81, 93, 94, 95 i 99. Estos reforços s’intensificaran durant la vesprada per facilitar l’arribada a l’entorn de la Crida, i es mantindran fins a la finalització de l’acte.
Un equip de l’entitat informarà a peu de carrer sobre el dispositiu especial per a estes Falles i explicarà a les persones usuàries les millores opcions per arribar en transport públic a tots els actes fallers.
L’EMT també avançarà el seu dispositiu especial de mascletaes este diumenge amb la celebració de la primera mascletà. Les noves rutes planificades per a tots els actes fallers, com la macrodespertà i l’entrada de bandes previstes per a este diumenge, poden consultar-se en de la web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.

Dispositiu de mascletaes

De l’1 al 15 de març, l’EMT posarà en marxa el seu dispositiu especial de mascletaes. A partir de les 11:45 hores (de dilluns a divendres i els caps de setmana segons els actes fallers) el trànsit estarà restringit des de l’intercanviador Tetuan-Porta de la Mar fins a la plaça de Sant Agustí durant la mascletà i els autobusos no podran circular per l’anell interior. El servici es normalitzarà sobre les 15:00 hores, aproximadament, amb coordinació amb la Policia Local.
Per això, es crearà un gran punt d’intercanvi en la zona de Tetuan – Porta de la Mar, on faran parada les línies habituals i s’habilitaran parades provisionals per a altres línies. El mateix ocorrerà en l’entorn de Sant Agustí, on realitzaran parada les línies habituals i altres provisionals.
A més, a partir del diumenge 26 de febrer, la línia C1 no circularà durant els caps de setmana (26 de febrer i 4, 5, 11 i 12 de març) amb motiu dels actes fallers previstos. A més, durant la mascletà, quedarà suprimida des de les 11:45 fins a les 15:00 hores.

Actes cap de setmana

Per altra part, tots els caps de setmana s’incrementarà el servici tenint en compte els diferents actes amb la previsió d’un augment del passatge i per a garantir que tota la ciutadania puga arribar a les festes falleres en transport públic.
En concret, el 4 de març amb la celebració de la cavalcada del ninot, l’empresa municipal té previst augmentar el servici de més d’una vintena de línies (4, 6, 8, 9, 10, 11, 16, 19, 24, 25, 27, 28, 31, 32, 35, 60, 62, 70, 71, 72, 81, 95 i 99) per a facilitar els desplaçaments.
Durant totes les festes falleres, l’equip d’informació de l’EMT repartirà en diferents punts llibres informatius i es reforçarà l’Equip Online d’Informació (EOI) per a mantindre informades a les persones usuàries en temps real a través dels diferents canals digitals.

DEIXAR RESPOSTA