EMT VALÈNCIA I L’AGÈNCIA DE LA BICI REIVINDIQUEN EL PAPER DE LA DONA EN LA TRANSFORMACIÓ SOSTENIBLE DE LA CIUTAT

0
247

València, dimecres, 01 de Març 2023 

El 8 de març es repartirà la il·lustració de la valenciana Tres Voltes Rebel en l’autobús informatiu de l’EMT que se situarà a l’eixida de la manifestació

Un cartell de la il·lustradora valenciana Tres Voltes Rebel, realitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es pot veure ja en autobusos i marquesines de la ciutat i serà repartit en la manifestació del pròxim 8 de març.

“La recuperació de les ciutats, la seua humanització a través del canvi de paradigma a l’hora de moure’ns, relacionar-nos i viure en ella, que s’està realitzant en els últims anys en bona part del planeta i especialment a València, és una cosa de la qual està participant bona part de la ciutadania. Però no hi ha dubte que, si s’està consolidant i arrelant d’una manera més forta, és gràcies al protagonisme i la participació activa de moltíssimes dones. I tota la societat, que ens beneficiem d’aqueixa transformació, hem d’estar-los especialment agraïdes”. Amb estes paraules, el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, ha resumit els motius que articulen el missatge amb el qual enguany, i gràcies a la col·laboració de l’Agència de la Bicicleta i l’EMT, commemoraran el Dia Internacional de la Dona.

El cartell, obra de Tres Voltes Rebel (projecte artístic de la il·lustradora valenciana Ame Soler), es pot veure des d’esta setmana en multitud de marquesines i autobusos de l’EMT. Segons ha destacat la il·lustradora de Tres Voltes Rebel, “el feminisme està totalment lligat a l’ecologisme, a tot el que mira cap al futur, que és el que el feminisme intenta i fa cada dia”, per la qual cosa en la seua creació ha volgut “representar a una xica que poguera ser qualsevol amb bici i en un lloc emblemàtic: el Rialto”.

Milers de reproduccions d’esta il·lustració es repartiran en l’autobús informatiu de l’EMT que, com ja va succeir l’any passat, s’emplaçarà la vesprada del 8 de març en l’eixida de la manifestació per a reivindicar el Dia Internacional de la Dona. De la mateixa manera, en els pròxims dies centenars d’exemplars del cartell estaran disponibles en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’EMT situada al carrer Mendoza. Es comunicaran tots els detalls en les xarxes socials de l’EMT i l’Agència de la Bici.

DEIXAR RESPOSTA