L’AUTOBÚS “LES DONES QUE ET MOUEN” RECULL MISSATGES DE LA CIUTADANIA PER A REIVINDICAR EL 8M

0
88

València, dissabte 4 de març de 2023

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, i la regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucía Beamud, han visitat hui l’autobús “Les dones que et mouen” en la plaça de Bruges, on la ciutadania ha plasmat els seus missatges per a reivindicar el Dia Internacional de la Dona.

Beamud i Grezzi també han volgut participar en esta acció i han escrit el seu missatge en l’exterior d’este autobús que recorrerà els carrers de la ciutat per a posar en valor el paper de les dones que mouen cada dia el món. A més, este autobús també es traslladarà el pròxim 8 de març a la vesprada a la zona d’eixida de la manifestació perquè totes les persones que ho desitgen formen part d’esta iniciativa.

DEIXAR RESPOSTA