L’EMT AMPLIA EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 23 PER A CONNECTAR LA PUNTA

0
273

València, dimecres 15 de març de 2023

A partir del 7 d’abril, la línia 15 s’integra en la 23 per a triplicar la seua freqüència

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ampliarà a partir del 7 d’abril el recorregut de la línia 23 Pobles del Sud per a connectar la Punta amb els Pobles del Sud i amb els seus espais de referència al barri de Natzaret. Amb el nou itinerari, la línia 23 també estrenarà nou horari amb més viatges a primera i última hora del dia.

Estes millores s’han treballat conjuntament amb les associacions veïnals de la Punta i l’alcaldia pedània per aconseguir noves i millors connexions en transport públic. Així, coincidint amb la posada en marxa de les línies exprés (Exprés Pinedo i Exprés El Saler), l’actual línia 15 s’integrarà en el nou recorregut de la línia 23 per a triplicar la seua freqüència. D’esta manera, les persones que viuen a la Punta podran estar connectades cada mitja hora amb els seus centres de referència, com el centre d’especialitat o centre de majors a Natzaret, així com altres llocs d’interés com la platja de Pinedo.

“És gratificant poder posar en marxa estes millores treballades i consensuades amb el veïnat. Ens hem reunit en diverses vegades per escoltar les seues necessitats i adaptar el servici d’autobús per respondre a les seues demandes. Estos espais de diàleg són molt enriquidors, i estic convençut que continuarem treballant colze a colze per a oferir el transport públic que mereixen els veïns i veïnes”, ha afirmat el president de l’EMT, Giuseppe Grezzi.

Així mateix, ha senyalat que en les pròximes setmanes l’empresa municipal posarà en marxa una campanya informativa individualitzada per a explicar als veïns i veïnes de la Punta les noves rutes que els connecten amb la resta de Pobles del Sud i València.

Nou horari

Per altra part, l’EMT ha programat un nou horari per a la línia 23 que permetrà ampliar el servici des de les 6:00 hores fins a les 22:00 hores a petició del veïnat de Castellar-L’Oliveral, Forn d’Alcedo i Pinedo. D’esta manera, les primeres eixides des de Forn d’Alcedo cap a La Punta seran a les 6:00 i 6:35 hores, mentre que les últimes a les 21:10, 21:45 i 22:15.

DEIXAR RESPOSTA