L’EMT REFORÇA LA LÍNIA 31 I AUGMENTA LA SEUA FREQÜÈNCIA DE PAS

0
125

València, dissabte 4 de març de 2023

 El regidor Giuseppe Grezzi es reunix amb el veïnat de la Malva-rosa, el Cabanyal-Canyamelar, el Camí de Vera i la Patacona

La línia 31 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) augmentarà la seua freqüència de pas a partir de dilluns, 6 de març. Així ho ha confirmat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, qui s’ha reunit amb representants de les associacions veïnals de la Malva-rosa, el Cabanyal-Canyamelar, el Camí de Vera i la Patacona i els ha anunciat l’augment de la freqüència de pas a deu minuts. Grezzi ha explicat que “continuem millorant les connexions dels barris amb el transport públic per avançar cap al repte que tenim per davant de la descarbonització i de la neutralitat climàtica que estem  liderant en tot Europa”.

Grezzi ha afegit que “reforcem la nostra aposta per la Malva-rosa i la resta dels Poblats Marítims, que per a nosaltres són tan importants”. Així, el nou reforçament previst incrementarà la freqüència mitjana de pas en horari matinal durant els dies laborables, que passarà de 17 a 10 minuts, i augmentarà també el nombre de viatges, que passarà dels 65 de l’any passat als 87 d’enguany.

En la reunió mantinguda amb els veïns dels Poblats Marítims s’han abordat també altres assumptes, com la posada en marxa de noves parades, la instal·lació de les noves marquesines i la mobilitat de les persones.

La millora de la línia 31 s’afegix a la resta de línies que donen servici a la zona, entre les quals les línies 19 i 32, que arriben fins al centre de la ciutat; la línia 92, que circula per l’avinguda del Port i les Grans Vies; la línia 99, que circumval·la el tercer anell de la ciutat; o la línia 93, que circula per la zona universitària fins a l’avinguda del Cid.

Horari nocturn

A més, les línies 19, 93 i 99 allarguen el seu horari entre setmana fins a la una de la matinada i els caps de setmana i vespra de festius, fins a les 3.00 hores. A més, la línia 19 oferix freqüències de 40 minuts tots els dies en horari nocturn. Igualment, la línia 93 passa cada 40 minuts en les nits laborables, i entre 25 i 30 minuts en divendres, dissabte i vespra de festiu. Això implica que el barri de la Malva-rosa presenta una freqüència mitjana de pas durant les matinades del cap de setmana de 15 minuts.

DEIXAR RESPOSTA