EMT I DOCSVALÈNCIA LLANCEN UN CONCURS DE CURTMETRATGES SOBRE MOBILITAT SOSTENIBLE

0
254

València, dilluns 3 d’abril de 2023

Es podran enviar curtmetratges a la convocatòria “Docs en Moviment” fins al 27 d’abril

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València i DocsValència han llançat la primera convocatòria del concurs “Docs en Moviment” per a premiar els millors curtmetratges sobre mobilitat sostenible en el marc de la setena edició del festival DocsValència Espai de No Ficció, que celebrarà la seua setena edició del 5 al 13 de maig.

Amb esta col·laboració, es llança este concurs per a curtmetratges amb una duració de seixanta segons que giren entorn de la mobilitat sostenible a la ciutat de València, que en els últims anys s’ha convertit en un referent europeu en mobilitat sostenible i Capital Verda Europea 2024.

“Estem molt il·lusionats amb esta convocatòria que permetrà unir l’art i la mobilitat sostenible. Volem que totes les persones, encara que no siguen professionals del cinema, puguen participar amb les seues històries gravades amb el mòbil i veure a través dels seus ulls com batega la nostra ciutat a colp de transport públic, bicicleta o caminant”, ha assenyalat el president de l’EMT i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Per altra part, el codirector de DocsValència, Pau Montagud, ha destacat que “el festival sempre ha volgut tindre una convocatòria de creació com Docs En Moviment, que gira entorn d’un tema fonamental com la mobilitat sostenible i amb la qual es pretén involucrar als joves”. “València és ara mateix el cap de cartell a nivell internacional quant als canvis que està fent darrere de construir una ciutat més humana i sostenible”, ha afegit.

Es podran enviar curtmetratges fins al pròxim 27 d’abril a través de la pàgina web del festival www.docsvalencia.com. Poden participar totes les persones aficionades al gènere documental, la comunitat universitària, realitzadors i cineastes. Per a l’enregistrament del cineminut es podrà usar qualsevol tipus de telèfon mòbil o altra càmera.

Les obres seleccionades pel jurat es projectaran en la cerimònia de clausura del festival prevista per al 13 de maig, quan es donaran a conéixer les persones guanyadores del primer premi dotat de 700 euros i de dos accèssits de 250 euros cadascun.

DEIXAR RESPOSTA