L’EMT REFORÇARÀ EL SERVICI PER A LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS

0
176

València, dijous 11 d’abril de 2023

S’incrementaran els autobusos en les línies 4, 9, 16, 19, 24, 25, 27, 28, 31, 32 i 99

València celebra este cap de setmana els actes centrals de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats en el marc de la commemoració del centenari de la seua coronació, que va solemnitzar-se fa un segle. Amb motiu d’esta celebració i de la previsió d’afluencia de gent que participarà en les diferents propostes, tant de caràcter religios com festiu, l’Empresa Municipal de Transport (EMT) ha preparat reforços en la xarxa d’autobusos.

El pròxim dissabte, 13 de maig, l’EMT incrementarà el servici de les línies 4, 9, 16, 19, 27, 28 i 31 per a facilitar els desplaçaments de la ciutadania als actes per a commemorar el centenari de la coronació pontifícia de la Mare de Déu. Concretament, eixe dia es desenvoluparà la processó d’eixa celebració, que inclourà un acte central davant el Pont del Real i finalitzarà amb un espectacle pirotècnic.

De vesprada, la plaça de la Mare de Déu acollirà una dansà dels grups de balls dels pobles interpretada per l’Associació Cultural Escola de Tabal i Dolçaina Russafa-fa. A les deu de la nit hi haurà concert de la Banda Simfònica Municipal de València a la plaça de la Mare de Déu i, a les 23:30 h, mascletà nocturna a la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Gironina. Posteriorment, també a la plaça de la Mare de Déu, hi haurà dansà amb la participació dels grups de ball de la ciutat de València i recital de cant d’estil amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

L’EMT també reforçarà les línies 24, 25, 32 i 99 davant la previsió d’un augment de les persones usuàries durant el cap de setmana en la ciutat; i amb motiu dels talls al trànsit previstos des de demà divendres fins al diumenge pels diferents actes, l’EMT ha planificat noves rutes en les línies afectades amb l’objectiu d’aproximar a les persones usuàries el màxim possible a la seua destinació.

Tota la informació pot consultar-se en la secció “Última Hora” de la web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials. I pel que fa al programa d’actes, està a l’abast de tothom al portal municipal al portal municipal.

DEIXAR RESPOSTA