#EMTExperience

Els busos són per a molts valencians el mitjà en el qual cada dia es mouen per la ciutat, desplaçant-se amb ells per a arribar als seus centres de treball, d’estudis, d’oci, visitar la família, per eixir o per fer esport. Un vehicle que explica històries, les que cadascún porta mentre està de camí dins d’ell. Des EMT València volem també que, per què no, el bus es senta també especial: que no siga el mitjà, sinó el destí. I per això hem creat #EMTExperience, en què a través d’accions creatives donarem vida al propi autobús, perquè aquesta vegada sigues tu qui vages a escoltar la seua història i el que ell també ha de dir-te.

Serà cada vegada diferent, en cada ocasió amb uns convidats i amb un objectiu i dinàmica diferent. Música en directe, monòlegs, exposicions, teatre, performances Tota la diversió que càpiga en un bus. Així que atent perquè a poc a poc t’anirem convocant a aquests actes, perquè tingues l’oportunitat de disfrutar d’un trajecte creatiu de principi a fi de ruta. Puja a #EMTExperience! Tens molt a veure, molt a sentir, molt a sentir.

Per començar, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat, #EMTExperience presenta del 15 al 26 d’aquest mes de setembre l’exposició “Art al bus” en un autobús de la línia 5. Dins d’ell, podràs gaudir d’una selecció de la exposició “Construint Nous Mons. Les avantguardes històriques en la col·lecció de l’IVAM 1914-1945” de l’Institut Valencià d’Art Modern. Disfruta d’unes peces que adopten una vida pròpia en combinació amb l’escenari canviant de la ciutat al seu pas…

 

Ací t’anirem explicant tots els actes, fes clic en ells i ves al post detall de cadascún d’ells:

Participa al concurs #EMTExperienceConBrida i guanya una de les 10 entrades dobles per veure a Brida en concert … al bus!

Descobreix el Festival Intramurs amb #EMTExperience