fbpx
9.8 C
Valencia, ES
Thursday, April 25, 2024

Som de barri, fem ciutat

L’ Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha posat en marxa la renovació de totes les seues marquesines, que a partir d’ara incorporaren innovacions tecnològiques per a seguir millorant el servici a la ciutadania. La instal·lació del nou mobiliari urbà es farà de manera progressiva des dels barris fins al centre de la ciutat, de manera que molt prompte podràs veure al teu carrer una nova marquesina més accessible i tecnològica. Vols saber més d’este projecte?

Com són les noves marquesines?

Les noves marquesines són teues

Per primera vegada, les marquesines seran propietat de l’empresa municipal i, per tant, de tota la ciutadania.

Accessibilitat universal

Totes les marquesines presenten millores adaptades a la normativa d’accessibilitat, com plaques en Braille que permetran a les persones invidents la identificació de la parada i les línies d’autobús. També inclouen sistemes augmentatius i alternatius de comunicació que ajuden a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista o amb diversitat funcional a fer tasques diàries com esperar l’autobús.

Tecnologia NaviLens

Tot el mobiliari urbà també inclou tecnologia NaviLens, un sistema de senyalística pioner i universal, que facilita a les persones amb discapacitat visual a orientar-se simplement amb un lleuger moviment de la mà en la qual sostenen el seu telèfon mòbil i a gran distància, dotant-los de major autonomia de moviment. Este sistema també permet eliminar les barreres lingüístiques per a totes les persones, ja que la informació es mostra en l’idioma del dispositiu mòbil de l’usuari o usuària.

Disseny exclusiu

Totes les marquesines presenten un disseny renovat i exclusiu per a la ciutat de València. A més, en els últims mesos, els representants de les persones usuàries han participat en el codisseny d’estes marquesines amb l’objectiu que el disseny s’adapte les necessitats i expectatives de totes i tots.

Inversió financerament sostenible

Es tracta d’una inversió financerament sostenible, ja que el nou contracte de subministrament, instal·lació i manteniment de les parades, amb una inversió inicial de 10 milions d’euros, s’amortitzarà amb els ingressos generats per la gestió de la publicitat. És la primera vegada que l’empresa municipal gestionarà directament la publicitat, la qual cosa li permetrà obtindre beneficis d’aproximadament 6,6 milions d’euros en els pròxims cinc anys. A més, amb este contracte es realitzarà una gestió més eficient del manteniment i la informació en marquesines.

Més tecnologia

En els punts de major ús i trànsit de la xarxa, s’instal·laran vint parades que inclouen punt d’accés WI-FI i carregadors USB per a dispositius mòbils o portàtils.

Panells solars

Un total de vint parades tindran panells solars en el sostre per a assegurar la funcionalitat de l’enllumenat i la informació en panells en llocs on ara no es pot per les característiques de la xarxa.

Parades ‘Smart City’

Disposarem de tres marquesines intel·ligents que potenciaran el concepte de Smart City a la ciutat de València. S’instal·laran en punts estratègics de la ciutat i incorporen carregadors d’inducció per a telèfons intel·ligents, pantalles d’informació de 13 polzades i un botó d’emergència SOS que permetrà la comunicació oral en temps real entre la marquesina i un lloc d’emergència.

Làmines antivandalisme

Tots els cristalls incorporaran làmines protectores antivandalisme.

Pròximes marquesines en renovació:

Descarrega l’APP
oficial d’EMT

Novetats de les #NovesMarquesinesEMT

EMT EXECUTA NOUS PROJECTES PER A FOMENTAR UNA MAJOR PARTICIPACIÓ EN...

                                               ...

EMT VALÈNCIA EXECUTA 9 NOUS PROJECTES AMB L’IVACE PER A LA...

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València està executant nou projectes subscrits amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER,...

L’EMT MODIFICA L’ITINERARI DE LA LÍNIA 73 I INCORPORA UNA NOVA...

La línia 73 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha modificat el seu itinerari i ha incorporat una nova parada, responent així a una...

EMT VALÈNCIA EXECUTA SIS NOUS PROJECTES SUBSCRITS AMB L’IVACE AMB LA...

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha executat sis projectes subscrits amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER,...

L’ALCALDE RESSALTA EL «SIMBOLISME» DE LES OBRES A LA PLAÇA MÉS...

VALÈNCIA, DILLUNS 5 DE MAIG DE 2020 Amb la retirada de l’asfalt de la plaça de l’Ajuntament «apareix la memòria, el sòl de pedra rodada...

VIA LLIURE A LA CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DE LA...

VALÈNCIA, DIJOUS 20 DE FEBRER DE 2020 Grezzi ha destacat “el gran treball que hi ha darrere de la conversió en zona de vianants, que...