Projectes Educatius

Consulta les mesures adoptades per les necessitats a conseqüencia de la Covid-19

L’Empresa Municipal de Transports EMT València du a terme el desenvolupament de tres Projectes Educatius amb l’objecte de donar a conéixer EMT com a empresa, el servici que oferix a la ciutat i conscienciar sobre els avantatges socials i mediambientals de l’ús del transport públic, garantint una mobilitat sostenible, responsable i segura.

Per a això, posa a disposició de la comunitat educativa una sèrie d’activitats gratuïtes que es desenrotllen en l’aula i en el bus, amb materials i continguts adaptats a les diferents etapes:


EMT a l’Escola

Posat en marxa en el curs escolar 2014-2015. Actualment orientat a escolars de les etapes infantil i primària. Perquè els xiquets i xiquetes coneguen de primera mà EMT València i d’una forma divertida aprenguen tot el que rodeja a la xarxa de transports.

Conta contes, teatre de titelles o visites educatives són només una part de tot el que engloba este projecte educatiu. En el lateral pots descarregar la informació d’activitats i veure quina és la que més s’adapta al teu col·legi. El nostre equip, encapçalat per Superbús i Superbusina per als més xicotets i xicotetes, estarà encantat d’acudir i explicar de la A a la Z la importància d’EMT València en el dia a dia de la mobilitat ciutadana.

ACTIVITATS
FORMATIVES

CONCURS
DIBUIX

TITELLES I CONTACONTES


MOU-TE amb EMT

Posat en marxa en el curs escolar 2017-2018, sorgix com a conseqüència de l’èxit i calat d’EMT a l’Escola, creant-se la necessitat d’arribar al públic jove i adolescent, acollint als escolars d’ESO i ampliant objectius fins a FP i Batxiller.

Tota una experiència que ens està servint per a estar prop dels jóvens que van camí d’una edat adulta, i d’esta manera puguen conéixer millor com i per què treballem i així pujar-se al carro de la mobilitat sostenible


EMT Per a Totes

És el projecte educatiu de l’Empresa Municipal de Transports de València, que es va posar en marxa el curs 2020-2021 i permet abastar tota la comunitat educativa. Especialitzat i inclusiu, atén les particularitats de persones que no tenen autonomia personal en major o menor mesura. Dirigit a persones amb diversitat funcional, centres d’educació especial, ocupacionals i persones majors.

L’objectiu del projecte és conscienciar la ciutadania de la necessitat d’empatitzar amb les persones més vulnerables i posar al seu abast els coneixements i les eines que milloraran la seua mobilitat per a fer realitat un transport públic PER A TOTES LES PERSONES.


Descarrega la informació

En el lateral pots veure i descarregar tota la informació corresponent a cada un dels projectes, triant així el que millor s’adapta al teu centre educatiu. No dubtes a contactar amb nosaltres!

EMT VALÈNCIA

CONTACTA AMB PROJECTES EDUCATIUS

Telèfon:

657 375 814

963 15 85 00 Ext. 78522

Email:

projeducatius@emtvalencia.es

Web EMT València

www.emtvalencia.es

Descarrega tota la informació ací