ESTE CAP DE SETMANA COMENÇA EL SERVICI ESPECIAL DE PLATGES DE L’EMT – ESTIU 2023

0
893

València, dimecres 7 de juny de 2023

A partir del dissabte 10 de juny, es reforçaran les línies que connecten amb la franja marítima i les línies expresses a Pinedo i el Saler circularan diàriament

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València inicia este dissabte, 10 de juny, el servici especial d’estiu amb reforços en les línies que arriben a les platges. A més, les línies expresses a Pinedo i el Saler funcionaran diàriament per a connectar de manera directa i en menys de mitja hora amb el centre de la ciutat. Durant tot el cap de setmana, un equip de l’EMT proporcionarà informació del dispositiu a peu de carrer i recomanarà a la ciutadania les millors rutes per a moure’s amb autobús este estiu.

El dispositiu especial d’estiu inclou l’augment de l’oferta de les dos línies expresses i les línies 18, 24, 25, 92, 95 i 98. D’esta manera, s’oferirà una major freqüència de pas dels autobusos que connecten els barris i el centre de la ciutat amb la costa de València i l’àrea metropolitana. Les persones usuàries també podran gaudir de les platges amb les línies 23, 31 i 32, així com amb les línies 19, 24, 25, 93 i 99, que prolonguen el servici de nit.

A més, l’EMT prolongarà, a partir del pròxim dissabte i durant tot l’estiu, el recorregut de les línies 18, 92, 95, 98 per acostar el veïnat i els turistes a primera línia de platja. Concretament, la línia 18 prolongarà el seu recorregut per a connectar els barris de Malilla i Sant Marcel·lí amb el passeig marítim. D’esta manera, en lloc d’acabar al principi de l’avinguda de Tarongers, la línia 18 continuarà cap a la platja.

Per la seua banda, les línies 92 i 95 ampliaran la ruta fins al front marítim. També la línia 98 aplicarà l’itinerari d’estiu i, en lloc d’arribar a l’estació del Cabanyal, anirà fins al passeig marítim tots els dies.

Com a novetat, este estiu la línia 24 mantindrà el seu itinerari i no accedirà a la platja del Saler, ja que les persones que ho desitgen podran arribar de manera directa a la platja amb la línia expressa el Saler.

DEIXAR RESPOSTA