MÉS DE 9 MILIONS DE PERSONES TRIEN ELS AUTOBUSOS DE L’EMT EN MAIG, LA MILLOR XIFRA MENSUAL D’ENGUANY

0
223

Un total de 9.095.219 persones han triat els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València per als seus desplaçaments diaris durant el mes de maig, dos milions més que en el mateix mes de 2022. D’esta manera, maig es converteix en el mes amb més viatgers i viatgeres del que portem d’any.

Des de gener fins a maig, l’EMT ja acumula més de 40 milions de persones usuàries en tota la seua xarxa. D’esta manera, la demanda es troba pràcticament al mateix nivell que durant els cinc primers mesos de 2019.

Respecte a la mobilitat nocturna, 1,3 milions de persones han utilitzat enguany els autobusos municipals durant la nit, el que suposa un increment del 145% respecte a l’any passat. La nova xarxa nocturna també ha permés millorar les xifres de demanda prepandèmia, i ja registra un increment de 65% respecte al mateix període de 2019.

DEIXAR RESPOSTA