EMT València llança una campanya per explicar el treballs de conductors i conductores

0
136

L’Empresa Municipal de Transportes (EMT) de València ha encetat una campanya anual on explica el treball que fan els seus 1.182 conductors i conductores que cada dia desplacen als ciutadans i ciutadanes pels carrers de València.
Amb el lema ‘Conduïm amb els cinc sentits’ s’inicia esta acció que consisteix en l’edició de diversos vídeos i imatges en parades, xarxes socials i canal Bussi. La campanya fa èmfasi en les tasques diàries i quotidianes que fan els treballadors i treballadores de l’EMT i que va més enllà de la pura conducció.
La campanya està estructurada en quatre accions comunicatives, que es desenvoluparan al llarg d’enguany. La que es llança ara es centra en el valor del autobús com a mitjà de transport col·lectiu amb el lema ‘Perquè tots som el bus. Circula amb precaució”. A continuació, la campanya sensibilitzarà sobre la convivència amb altres mitjans de transport, la relació amb els usuaris i usuàries i la seguretat, entre altres.
‘Conduïm amb els cinc sentits’ va acompanyada del següent vídeo:

DEIXAR RESPOSTA