EMT OFERIX 3 MILIONS DE PLACES EN HORARI CONTINUAT PER A DONAR “EL MILLOR SERVICI” DURANT LES FALLES

0
144

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha reforçat el servici amb un dispositiu especial que contempla l’oferta de 3 milions de places (mig milió més que l’any passat) en horari continuat de 24 hores durant els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de març. A més, durant estos dies de festa i el pròxim dissabte dia 11, es duplicarà el servici que donen les línies nocturnes, fins a les 3.00 de la matinada, amb una freqüència de 23 minuts. I la nit de la Cremà hi haurà 70 autobusos treballant per a donar servici des de les 23.00 de la nit.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha donat a conèixer hui este dispositiu que va posar-se en marxa el passat cap de setmana amb mesures com el reforç de la línia 95 per a anar a l’exposició del Ninot a la Ciutat de les Arts i les Ciències. I en fer-se ressò de les dades principals de l’esmentat operatiu, ha fet una crida, tant a la ciutadania com a la resta de persones que s’acosten a la ciutat perquè utilitzen el transport públic.

Giuseppe Grezzi ha indicat que durant el cap de setmana de l’11 i 12 de març l’EMT oferirà prop de 700.000 places, i que el 13 i 14 de març reforçarà les línies entre les 12:00 i les 19:00 hores. Les 13 línies que tindran horari 24 hores a partir del dia 16 són: 2, 3, 9, 16, 19, 27, 28, 60, 62, 71, 72, 89 i 90. A més, altres 20 línies ampliaran el seu horari fins a les 23.00, 24.00, 1.00 i 2.00 hores.

Per altra banda, la línia 25 amplia el seu horari nocturn (del 16 al 19) per a que els veïns i veïnes tornen del centre de València. L’última eixida cap a El Palmar i El Perellonet serà a les 2.30 hores. I la línia 78 que uneix els intercanviadors de Plaça Espanya i Tetuan tindrà el següent horari: del 16 i 19 de 8.00 a 21.30 hores (excepte en Ofrena).

El regidor, que ha comparegut acompanyat de gerent de l’EMT, Josep Enric García, ha explicat que l’objectiu de l’equip de govern “és facilitar la mobilitat i millorar la qualitat de vida de la ciutadania que té tota la informació al seu abast”.

Informació al carrer i en parades

EMT repartirà 250.000 plànols informatius en dos tandes. Ara s’estant repartint uns explicant els desviaments per mascletà , fins al 15 de març. A partir d’eixe dia ja eixirà al carrer amb la informació pròpia de Falles, en valencià, castellà i anglès.

A més un total de 36 persones oferiran més de 700 hores d’atenció al client al carrer. I també estarà en marxa l’atenció especial en whatsapp i Telegram, i en el servici d’atenció telefònica, que enguany es reforça en 4 persones, dos per a telèfon i una en xarxes.

Per últim, ha afegit el regidor, al carrer hi ha més de 1.000 cartells explicant els canvis de parada que s’actualitzaran de forma dinàmica segons canvien les situacions de les línies per ofrena i altres actes.

DEIXAR RESPOSTA