MOBILITAT SOSTENIBLE ADAPTARÀ 17 PARADES MÉS D’EMT I IMPULSARÀ LES FRANGES TACTO-VISUALS EN ALTRES 169 PARADES

0
205

VALÈNCIA, DIMECRES 27 DE JUNY DE 2018

Tots els autobusos de la flota d’EMT València compten ja amb rampes d’accés

L’Ajuntament de València, a través del servici de Mobilitat Sostenible, reforçarà l’impuls per a l’adaptació de les parades d’autobusos de l’EMT a la ciutat. Segons ha explicat el regidor Giuseppe Grezzi, ja es troben en tràmit de contractació dos projectes per adaptar parades ja existents i per augmentar les parades amb franges tacto-visuals.

«Pràcticament totes les parades dels autobusos de l’EMT complixen ja amb els requisits d’accessibilitat perquè les cadires de rodes puguen accedir als vehicles des de les voreres, en alguns casos amb recreixements sobre la calçada per facilitar eixe accés», ha explicat Grezzi, qui ha destacat que ara s’adaptaran 17 parades ja existents més, on cal construir o adaptar la plataforma.

També ha indicat que s’impulsarà la campanya d’adaptació de les parades amb franges tacto-visuals, amb 169 parades que se sumaran a les que ja inclouen estes bandes per facilitar l’accessibilitat per a persones invidents. «Amb esta iniciativa no sols millorem l’accessibilitat sinó també la seguretat per a persones amb diversitat funcional», ha explicat.

El regidor ha afegit que al llarg de l’any quedaran totalment adaptades més de dos-centes parades d’EMT, a les que se sumaran totes aquelles de nova construcció o modificades per part de l’EMT. Amb tot, ha anunciat que es preveu implementar nous projectes d’adaptació en els pròxims anys.

Pel que fa a l’accessibilitat als mateixos autobusos, ha afirmat que tota la flota de l’EMT disposa ja de rampes d’accés.

DEIXAR RESPOSTA