L’EMT INCORPORA 35 NOUS CONDUCTORS I CONDUCTORES A LA PLANTILLA

0
477

València, dimarts 15 de febrer de 2022

El delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “iniciem la recuperació de la plantilla després de la pandèmia per a fer front als nous reptes de mobilitat”

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha contractat 35 nous conductors i conductores per a continuar reforçant la seua plantilla i millorar el servici que presta a la ciutadania. Actualment, 1.222 persones formen part del personal de conducció de l’empresa municipal, un centenar més que en 2015. “L’ampliació de la plantilla en els últims anys ens ha permés fer front als nous reptes de la mobilitat sostenible, apostant sempre per un transport públic de qualitat”, ha explicat el regidora de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi.

“Amb l’augment d’inversió en personal, continuem realitzant millores, com reforçar línies i augmentar les freqüències de pas, perquè el servici siga encara més atractiu”, ha afegit Grezzi. L’edil ha explicat que amb estes noves incorporacions “iniciem la recuperació de la plantilla després de la pandèmia. A més –ha continuat- continuem treballant per a tindre tots els recursos disponibles que ens permeten continuar invertint en personal i posar en marxa els pròxims plans de millora del servici que estem treballant”.

El pla de contractació de conductors i conductores es va iniciar el mes de novembre passat, amb l’arribada d’una vintena de nou personal; i entre gener i febrer s’han incorporat altres 35 persones al servici. Totes elles procedeixen de l’última bossa de personal de conducció, la tercera que l’entitat posa en marxa des del 2015. Este reforç de la plantilla ja ha permés crear nous horaris per a este 2022 amb nou línies reforçades que milloren les connexions en tota la ciutat, des dels barris a hospitals, universitats o la zona centre.

D’altra banda, cal recordar que l’EMT té oberta una altra borsa d’ocupació de 40 peons i peones per a cobrir les necessitats de la seua àrea d’enginyeria. Les persones interessades a formar part d’esta bossa poden enviar la seua sol·licitud, fins al pròxim 18 de febrer, a través del portal destinat al procés de bossa. Tota la informació d’esta convocatòria està disponible en la pàgina web de l’EMT.

DEIXAR RESPOSTA