5 TIPS PER A TRAURE-LI EL MÀXIM PARTIT A L’APP D’EMT VALÈNCIA

0
778

Des d’EMT València hem dissenyat la nostra app per a Smartphone (disponible per a IOS i Android) amb el principal objectiu d’ajudar-te a moure’t de forma sostenible per la capital del Túria. A través del teu dispositiu mòbil pots estar connectat en tot moment amb els nostres servicis i aconseguir arribar al teu destí sense necessitat de necessitar vehicle propi. Per això i per a que li tragues el màxim partit a l’app, en este article t’oferim 5 tips que t’ajudaran.

1 > El teu destí a tan sols un clic:

Amb l’aplicació d’EMT València, oblida’t de conéixer de memòria el pla de la ciutat. Gràcies al nostre buscador arribaràs on vulges. El que has de fer és indicar la teua ubicació i el punt a on vols arribar. El sistema et guiarà amb l’opció de seguiment i t’avisarà quan arribes al teu destí.

Així, doncs, una vegada hages configurat el teu viatge, la nostra aplicació t’avisarà de la teua parada, gràcies a les alertes de baixada. En este cas, hi ha dos tipus d’alarmes: arribades de la línia que m’interessa a una parada concreta o arribada del bus en el que viatges a la teua parada de destí. D’esta manera, no hauràs d’estar pendent de no botar-te la parada.

2 > Tota la informació, al teu abast :

Gràcies a esta app de mobilitat, podràs mantindre’t informat en tot moment. Només has d’activar les alertes en el teu dispositiu mòbil i aniràs rebent, en temps real, la informació sobre les parades, les línies, les desviacions o les millores del servici.

3 > Multiestimació del recorregut:

Si des de la zona que et desplaces tens alternatives diferents, amb esta aplicació podràs generar-te el teu propi ecosistema de parades i línies. D’esta manera, podràs optimitzar el teu temps d’espera i viatge, sabent quina línia arriba primer a la parada i així viatjar amb la que siga més òptima

4 > Recarrega la teua tarjeta:

Per a aprofitar tots els avantatges de l’aplicació, no oblides que ara també pots recarregar la teua targeta Móbilis. Gràcies a esta funcionalitat, pots conéixer el saldo de què disposes i els moviments que has realitzat. A més, també pots recarregar la dels teus amics i familiars sense necessitat d’acudir a les nostres oficines o disposar d’un ordinador.

5 > Atenció a la Ciutadania, també disponible:

Aprofita esta opció en el teu telèfon mòbil per si tens algun tipus de dubte sobre les rutes, les parades o l’estimació de freqüència. I és que des de la pròpia aplicació pots contactar directament amb el servici d’Atenció a la Ciutadania i transmetre els teus suggeriments.

Amb totes estes indicacions esperem que moure’t per València et siga molt més fàcil. No obstant això, no oblides que, qualsevol dubte o suggeriment que tingues, estem per a ajudar-te.

DEIXAR RESPOSTA