PAM!15 i EMT València, art en moviment: Transport[ART]

0
171

Des d’EMT València ens hem volgut sumar a la 3a edició de la Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia (PAM!), organitzada pel Màster Universitari en Gestió Cultural (UPV-UV) i pel Màster Universitari en Producció Artística (UPV).

Un projecte en el qual artistes, professorat i professionals acosten al públic mitjançant activitats amb concerts, conferències, taules rodones, tallers i performances l’ART i la seua evolució després de l’impacte de la tecnologia. I per això, com és una reflexió que ens apassiona i que compartim, hem volgut sumar-nos a ells en aquest procés d’observar i aprendre sobre com la societat actual s’està adaptant a la qual ha d’arribar des de diferents perspectives.

Aquests dies gaudir de la bellesa quotidiana està a un bus de distància. I amb aquesta intenció d’apropar-te a veure coses noves i viure experiències diferents, veuràs presència de PAM! 15 en els nostres suports.

Com a punt addicional per a reflexionar junts sobre com l’art també canvia en els escenaris públics i en el transport, hem organitzat un concurs amb els alumnes dels màsters organitzadors al voltant d’aquesta temàtica, i en els propers dies et desvetllarem els guanyadors. Un concurs molt especial i amb uns resultats que et sorprendran, en viu i en directe 🙂 Ací et deixem amb els projectes presentats.

Així que molt prompte podràs gaudir als carrers d’ART al bus. Perquè ¿qui va dir que al bus no hi ha art?

 

DEIXAR RESPOSTA