L’EMT SUPERA JA LA XIFRA TOTAL DE PERSONES USUÀRIES REGISTRADA EN 2021

0
263

València, diumenge 16 d’octubre de 2022

 

La recuperació de la demanda també permet augmentar, a data de setembre, els ingressos totals de l’any passat

Més de 58 milions de persones han triat els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València en el que portem d’any, superant així el nombre total de viatgers i viatgeres registrats durant el 2021. D’esta manera, es consolida la recuperació del passatge i la volta a la normalitat en l’ús del transport públic urbà.

La recuperació de la demanda es tradueix també en un augment dels ingressos. Així, a tancament del mes de setembre, els ingressos per validacions ascendeixen als 28 milions d’euros i ja superen la xifra registrada en tot l’any passat.

“A falta d’uns mesos perquè acabe l’any, ja hem millorat les dades de tot el 2021. Són xifres positives que demostren que s’ha consolidat la recuperació de la demanda i que ja ens comparem amb 2019, un dels millors anys de l’empresa municipal”, ha assenyalat el president de l’EMT, Giuseppe Grezzi.

En els últims mesos, l’ús del transport públic ha crescut progressivament fins a consolidar els nivells de demanda. Durant el mes de setembre, prop de 7 milions de persones s’han desplaçat en els autobusos municipals, un 40% més que el mes d’agost. Les validacions van estar per damunt del 90% de les registrades en el mateix mes de 2019. A més, en les hores punta, l’ocupació dels autobusos ha arribat als mateixos nivells previs a la pandèmia.

També destaquen les xifres d’ús de la xarxa nocturna després de les millores implantades el mes de juny passat. Des d’aleshores, el nombre de viatgers i viatgeres en les rutes nocturnes ha augmentat un 20% respecte a 2019.

DEIXAR RESPOSTA