EMT IMPULSA UN CONSELL CONSULTIU PER A REFORÇAR EL DIÀLEG AMB AGENTS SOCIALS

0
213

                                                                    VALÈNCIA, DILLUNS 11 DE GENER DE 2021

L’òrgan estarà integrat per representants d’EMT, l’Associació de Consumidors, COCEMFE, la Federació d’Associacions de Veïns i l’Associació Valenciana pel Transport Públic

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha impulsat la creació d’un consell consultiu per a establir noves vies de comunicació amb els agents socials que representen a les persones usuàries i reforçar la participació de la ciutadania en el servici de transport públic. La primera sessió constitutiva del consell se celebrarà el pròxim dimecres.

El consell estarà integrat per un representant de la direcció de l’empresa municipal, que exercirà les labors de Presidència, i per representants de l’Associació de Consumidors, de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València (COCEMFE), l’Associació Valenciana pel Transport Públic, la Federació d’Associacions de Veïns i el negociat de Relació amb Usuàries d’EMT.

“Des d’EMT sempre hem volgut que la ciutadania s’involucre i participe en les millores del nostre transport públic. Per això, en els processos de canvi, sempre hem escoltat les propostes i aportacions de les persones usuàries. Ara, amb la creació d’este consell consultiu, fem un altre pas avant per a aconseguir una participació més activa i una comunicació constant amb els agents socials”, ha explicat el regidor de mobilitat sostenible i president d’EMT, Giuseppe Grezzi.

Els membres del consell no tindran remuneració econòmica i es reuniran de manera mensual. Les reunions es realitzaran en la seu d’EMT, encara que es podrà assistir de manera telemàtica per raons justificades. A més, a proposta de la Presidència, també podran acudir a les reunions persones no membres que puguen enriquir el debat o aclarir els dubtes que puguen sorgir en els temes a tractar.

Les millores implantades en la xarxa d’EMT en els últims anys han sigut abordades amb la ciutadania a través de diferents fòrums, com la Mesa de la Mobilitat o jornades participatives amb veïns i veïnes prèvies al canvi de xarxa, entre altres. “El consell consultiu permetrà ara enfortir esta participació per a continuar oferint un servici de qualitat adaptat a les expectatives de les persones usuàries”, ha afegit Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA