L’EMT COMENÇA ESTE DIUMENGE EL SEU DISPOSITIU ESPECIAL PER TOTS SANTS

0
146

VALÈNCIA, DIVENDRES 25 D’OCTUBRE DE 2019

Amb motiu de la mitja marató, diumenge també s’augmentarà la freqüència de les línies 35, 95 i 99 des de les 6.15h. fins les 8.30h.

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) reforçarà a partir d’este diumenge, dia 27, els servicis de les línies 9, 10, 18 i 99 amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Fins al pròxim dijous s’aniran reforçant estes línies de manera gradual per tal d’augmentar les freqüències de pas i facilitar els desplaçaments de les persones usuàries al cementeri.

El dia gran d’este dispositiu serà el dia 1 amb l’augment de les freqüències i un servici especial des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General i un altre que connectarà el tanatori fins a l’ampliació del cementeri.

El regidor de Cementeris i Servicis Funeraris, Alejandro Ramon, ha agraït l’esforç que un any més farà l’EMT per garantir un servici públic òptim el dia de Tots Sants i ha recomanat l’ús del transport públic per fer els trasllats. “En una jornada on tantes i tantes famílies valencianes visiten els seus éssers estimats resulta fonamental el reforç del servici que oferixen els autobusos municipals per facilitar els desplaçaments per tota la ciutat i, més concretament, des de i cap al Cementeri General”, ha afirmat.

Reforços mitja marató.

Amb motiu de la celebració de la mitjà marató este diumenge, l’EMT també té previst reforçar les línies 35, 95 i 99 des de les 6.15 hores fins les 8.30 hores amb l’objectiu de facilitar l’arribada dels participants a l’eixida de la prova. La 35 arribarà fins l’avinguda de l’Institut Obrer i tindrà una freqüència de pas d’uns 6 minuts; la 95 ho farà fins al pont del Regne de València, amb una freqüència de 8 minuts; la línia 99 arribarà fins la rotonda dels hams amb una freqüència de 10 minuts.

Durant el transcurs de la mitjà marató es realitzaran alguns desviaments, com per exemple el de la línia 9, que pararà a la Plaça d’Espanya i al carrer de Jesús, i la 10, que ho farà a la Gran Via i al carrer de Jesús.

DEIXAR RESPOSTA