LA EMT LLANÇA UNA NOVA BORSA DE TREBALL PER A 500 CONDUCTORS i CONDUCTORES

0
2426

VALÈNCIA, DIMECRES 13 DE FEBRER DE 2019

És la tercera borsa que es posa en marxa en esta legislatura

LEmpresa Municipal de Transports ha iniciat els tràmits per a llançar una borsa per a contractar en els futurs anys a 500 conductors i conductores. Amb esta oferta de treball sespera donar resposta als nous reptes en mobilitat sostenible que assolirà lempresa pública en els propers anys.

En la actualitat, el departament de recursos humans està donant forma a les condicions de la borsa i quan estiguen seran notificades a les seccions sindicals per que facen les seues aportacions. La idea és contractar una empresa externa per a fer les proves i que la convocatòria isca a finals de març, i al llarg del mes següent es faran els exàmens.

Esta serà la tercera borsa que posa en marxa en esta legislatura lactual direcció gerència, després de les dos anteriors, de 300 llocs, que es varen posar en marxa a finals de 2015 i en novembre de 2017. En la actualitat falten per integrar-se a lempresa menys de 45 persones de la última borsa, i per això és fa necessari traure noves places. De fet, des de juny de 2015 shan contractat a 384 persones entre conducció, mecànics i administratius, més del triple que en lanterior legislatura on hi hagué 105 noves contractacions.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat laposta decidida de la seua regidoria per lEMT. «Els números ho demostren, hem contractat a més de 300 conductors i conductores en quatre anys. Partíem duna plantilla en 2015 després danys de no contractar a ningú, de 1.100 conductors i conductores i ara tenim ja més de 1.200. De fet, podríem tindre més per a donar un millor servici si no fora perquè continuem baix la discriminació en matèria de finançament per part del govern central i amb el límit que marca la taxa de reposició».

DEIXAR RESPOSTA