EMT ES REUNEIX AMB L’ASSOCIACIÓ DE VENEDORS DEL MERCAT CENTRAL I LA DE COMERCIANTS DEL CENTRE HISTÒRIC

0
120

VALÈNCIA, 18 DE FEBRER 2021

El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, i la directora gerent de l’entitat, Marta Serrano, s’han reunit hui de manera telemàtica amb representants de l’associació de venedors del Mercat Central i l’associació de comerciants del centre històric.

Grezzi ha valorat esta trobada i ha destacat que la participació és fomentar la co-governança, per això des del primer dia s’ha impulsat el diàleg amb els agents socials de la ciutat, que ha donat fruits molt positius per a la ciutat, les persones i les activitats comercials.

En la reunió, s’han abordat diversos temes com el balanç de l’aparcament Centre Històric-Mercat Central de la plaça de Ciutat de Bruges, que ha millorat la mobilitat en el centre de la ciutat, contribuint a dinamitzar el comerç de proximitat i del centre històric.

EMT col·labora amb totes dues associacions a través de diferents accions com el lliurament de més de 140 targetes de comerciants per a facilitar la càrrega i descàrrega gratuïta durant mitja hora. També té un acord amb el Mercat Central pel qual li cedeix un espai perquè puguen aparcar els seus vehicles industrials. A més, hi ha disponibles 148 places de rotació de dilluns a divendres i altres 235 els dissabtes perquè puguen utilitzar-les els clients del mercat i dels comerços del centre.

Grezzi també ha explicat que “el servei de Mobilitat traurà a licitació el projecte de rehabilitació integral de l’aparcament de Parcent per a connectar-lo amb el del Centre Històric-Mercat Central, així com del jardí de la plaça i la retirada d’un transformador que està en el mateix jardí”.

 

DEIXAR RESPOSTA