REPRESENTANTS DE LES PERSONES USUÀRIES PARTICIPEN EN EL DISSENY DE LES NOVES MARQUESINES

0
192

VALÈNCIA, 19 DE FEBRER 2021

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha convidat el seu consell consultiu, integrat per entitats que representen les persones usuàries, a participar en el procés de revisió del prototip de les noves marquesines abans de la seua producció en cadena.

El president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, i la directora gerent, Marta Serrano, també han participat en la trobada amb l’objectiu de rebre les propostes de millora i implicar els representants de les persones usuàries en el codisseny de les noves marquesines per a l’accessibilitat universal.

Així, representants de la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València (COCEMFE), de la Unió de Consumidors, de la Federació d’Associacions de Veïns i de l’Associació Valenciana pel Transport Públic han pogut conéixer les novetats de les més de 900 marquesines que en els pròxims mesos començaran a instal·lar-se en tots els barris.

“Volem que la ciutadania participe activament en esta renovació completa de totes les marquesines de la ciutat i que les diferents entitats que representen les persones usuàries ens donen la seua opinió sobre el prototip. D’esta manera, aconseguirem que el servici públic que oferim s’adapte a les necessitats i expectatives de totes i tots”, ha explicat Grezzi.

DEIXAR RESPOSTA