EMT OFERIX 2,4 MILIONS DE PLACES EN SERVICI 24 HORES DURANT LES FALLES

0
567

València, divendres 11 de març de 2022

Grezzi destaca els reforços previstos del 16 al 19 de març per a facilitar la mobilitat a la ciutat i àrea metropolitana durant les festes

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València reforçarà les seues línies per a oferir del 16 al 19 de març un total de 2,4 milions de places, que garantiran la mobilitat de la ciutadania en transport públic durant les festes falleres. El dispositiu especial d’enguany inclou servici 24 hores en un total de 10 línies i l’ampliació dels horaris d’altres 15 línies. A més, des del dia 15 de març, es duplicaran totes les línies nocturnes, que eixiran cada mitja hora des de l’entorn de la Plaça Espanya.

“Un any més, hem preparat un dispositiu especial per a oferir el millor servici durant les Falles, amb reforços durant els dies grans de les festes que permetran oferir un servici ininterromput durant tot el dia per a facilitar els desplaçaments amb autobús per la ciutat i l’àrea metropolitana”, ha destacat el president d’EMT, Giuseppe Grezzi

Descarrega ací el fullet ‘#EnFallesMoviEMT: actes fallers del 16 al 19 de març’.

Des de l’inici de jornada del dia 16 de març, les línies 4, 9, 16, 19, 60, 62, 72, 81, 99 i C3 circularan sense interrupció les 24 hores. El servici també es vorà reforçat amb l’ampliació dels horaris de les línies 6, 7, 8, 14, 27, 28, 31, 35, 67, 70, 92, 93 i C2 fins a les 00:00, la 1:00 o les 2:00 hores.

D’altra banda, les línies 24 i 25 oferiran un servici especial a les nits del 16 al 19 de març. Així, l’última eixida des de València cap al Palmar, el Perellonet i El Perelló es realitzarà sobre les 2:00 hores, aproximadament, mentre que s’avançarà la seua primera eixida a les 6.45 hores per a facilitar els desplaçaments nocturns entre el centre de la ciutat i els pobles del sud.

Amb el tall general del trànsit en el centre a partir del 16 de març, EMT establirà des de l’inici de la jornada dos grans punts d’intercanvi a Tetuan-Porta de la Mar i a l’entorn de la plaça d’Espanya per a facilitar l’arribada de les línies a la zona centre. A causa del tall al trànsit, la C1 no circularà del 16 al 19 de març.

Ofrena i cremà

Amb motiu de la celebració de l’Ofrena, els dies 17 i 18 de març, a partir de les 14.30 hores, les línies limitaran en la zona dels jardins de Vivers per a garantir la regularitat i la freqüència de les línies.

Respecte al 19 de març, les línies nocturnes i la C3 mantindran la seua freqüència cada trenta minuts, mentre que moltes altres línies prolongaran el seu servici fins a les 1:00 perquè la ciutadania puga moure’s per la ciutat per a gaudir de la Cremà.

Reforçament d’este cap de setmana

Amb els actes fallers previstos per a este cap de setmana, 12 i 13 de març, EMT reforçarà més de vint línies per a facilitar els desplaçaments. A més, duplicarà el dissabte a la nit
el servici de la seua xarxa nocturna, especialment de cara a la celebració de l’espectacle pirotècnic en la plaça de l’Ajuntament.

Respecte a la cavalcada del Ninot, que va ser posposada i finalment es realitzarà este dissabte, s’aplicarà el dispositiu habitual de mascletà des de les 10:00 hores, aproximadament, amb un augment dels autobusos al carrer.

EMT ha reforçat el seu servici de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i de l’Equip Online d’Informació (EOI) per a oferir tota la informació actualitzada a les persones usuàries en la secció “Última Hora” de la pàgina web, xarxes socials i App. A més, desenes de persones de l’equip d’informació d’EMT estaran al carrer per a explicar el dispositiu especial de Falles i recomanar els millors recorreguts a veïns i turistes.

DEIXAR RESPOSTA