L’EMT INCREMENTA EL SERVICI PER LES FESTES DE SETMANA SANTA

0
238

València, dimarts 4 d’abril de 2023

Del 6 al 10 d’abril es reforcen les línies 19, 24, 32, 35, 92, 95 i 99 per a facilitar els desplaçaments en la ciutat

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha planificat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la Setmana Santa Marinera que inclou reforços en les línies que connecten amb els Poblats Marítims, així com en les platges del sud per a garantir la mobilitat durant les festes. Concretament, del 6 al 10 d’abril, l’entitat té previst un increment dels autobusos en les línies 19, 32, 92, 95 i 99 per a facilitar els desplaçaments de les persones usuàries a les processons tradicionals de la Setmana Santa Marinera.

La programació d’actes prevista per la Setmana Santa Marinera també pot provocar modificacions puntuals en algunes línies al seu pas pels recorreguts de les tradicionals processons. Les persones usuàries poden consultar tota la informació en marquesines, xarxes socials, web i l’APP, així com en diferents punts informatius a peu de carrer que l’EMT establirà per a atendre les consultes de la ciutadania.

Estos reforços se sumen al servici habitual d’altres línies que les persones usuàries també poden utilitzar per arribar als Poblats Marítims, com ara la 4, 30, 31, 81, 93 o 98. Durant la nit, estaran operatives les línies 4, 19, 81, 93 i 99.

Per altra part, l’empresa municipal també ha reforçat les línies 24 i 35 amb la previsió d’un augment de la mobilitat en la ciutat. En concret, la línia 24 Porta de la Mar – El Saler – El Palmar  ha incrementat la seua oferta per a facilitar els desplaçaments cap al parc natural de l’Albufera i les platges del sud. Els horaris poden consultar-se a través de l’APP i la web de l’EMT.

Línies exprés a partir del 7 d’abril

Coincidint amb la Setmana Santa, el divendres 7 d’abril s’iniciarà el servici de les línies exprés per a connectar en menys de trenta minuts el centre de València amb Pinedo i El Saler. Circularan tots els caps de setmana i, en estiu, tots els dies.

En el cas de la línia exprés Pinedo, des de València cap a Pinedo, la línia realitzarà les següents parades: Porta de la Mar, Antiga Facultat Magisteri, carrera del Riu (parell) rotonda autovia, carrera del Riu (parell), carrera del Riu Travesia Pinedo a la Mar i Pinedo. Des de Porta de la Mar, el primer autobús eixirà a les 8.45 hores i l’últim a les 21.45 hores. Des de Pinedo, l’horari serà de 9.15 a 22.15 hores.

Pel que fa a la línia exprés del Saler, des de València cap al Saler, les parades seran: Porta de la Mar, Antiga Facultat Magisteri, Càmping València Saler, Pinars (parell) – El Saler, Platja El Saler.  La primera eixida des de Porta de la Mar serà a les 8.30 hores i l’última a les 21.30 hores. Des del Saler, l’horari serà de 8.55 a 22.00 hores. Tots els detalls dels horaris es podran consultar en l’APP o web de l’EMT.

DEIXAR RESPOSTA