L’EMT AMPLIARÀ EL RECORREGUT DE LA LÍNIA 16 A VINALESA A PARTIR DE L’1 DE GENER

0
596

València, dijous 15 de desembre de 2022

L’empresa municipal millora l’accessibilitat en el municipi amb la creació de dos noves parades per a esta línia que presta servici de dia i de nit

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha anunciat l’ampliació del recorregut de la línia 16 Vinalesa-Porta de la Mar. A partir del pròxim 1 de gener, el nou itinerari de la línia 16 recorrerà els carrers de Vinalesa per tal de millorar el servici que presta als veïns i veïnes. Tal com ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, “des de l’EMT continuem fent esforços per a donar un servici públic de màxima qualitat a la ciutat de València i als pobles limítrofs, on l’EMT és la millor opció de mobilitat per a la ciutadania”.

Amb el nou recorregut, els autobusos municipals circularan per l’interior del municipi: pels carrers del Doctor Rafael Molla i d’Arnau de Vilanova, i per la plaça d’Ausiàs March, per a continuar, posteriorment, per la Ronda Mediterrània i reprendre el recorregut habitual cap al centre de València per la carretera de Vinalesa.

L’ampliació de la ruta permetrà crear dos noves parades al carrer Arnau de Vilanova i a la plaça d’Ausiàs March. L’empresa municipal pretén adaptar-se així a les necessitats de les persones usuàries i ampliar la cobertura per a oferir noves opcions de mobilitat en la zona urbana de Vinalesa. L’entitat estima que unes 70.000 persones utilitzaran cada any esta línia en el municipi.

El regidor Giuseppe Grezzi ha destacat que esta millora del transport públic a Vinalesa se suma a unes altres ja impulsades per l’EMT, com la recent ampliació de la xarxa nocturna que també inclou la línia 16. “D’esta manera, millorem l’accessibilitat al transport públic per als veïns i veïnes de Vinalesa, que podran moure’s de manera més còmoda i segura gràcies a l’ampliació del recorregut d’esta línia, una de les línies diürnes que allarga el servici fins a cobrir la nit”, ha subratllat l’edil.

DEIXAR RESPOSTA