#ViatjantMillorJunts

No es tracta només de viatjar junts, sinó de fer-ho millor cada dia. Compartim una gran ciutat, tots: vianants, ciclistes, conductors de vehicles, automòbils, camions, furgonetes, autobusos, taxistes, patinadors, transport subterrani… Tots hem de respectar-nos, conèixer les nostres responsabilitats, obligacions i drets, i tractar de fer de la mobilitat a la ciutat un exemple més del nostre civisme.

Des d’EMT València som conscients de la gran responsabilitat que tenim en això. Desenes d’autobusos de l’empresa de transport públic de València circulen diàriament, tots els dies de l’any i en totes les franges horàries, per permetre’t desplaçar-te d’un punt a un altre de la ciutat, de forma ràpida, eficaç, assequible i neta. I cada dia són més variades les formes en què ens desplacem, combinem mitjans i arribem fins on volem, i ací EMT València ha d’actuar com el líder de la mobilitat a la capital valenciana que és, donant exemple i harmonitzant la circulació.

Per això, volem donar un altre pas endavant cap a aquesta conscienciació de la mobilitat i el transport sostenible a la ciutat. I aquesta és la clau, a més del nostre progrés diari i la nostra forma de millorar, també de la nostra nova campanya d’informació Viatjant Millor Junts Cada Dia, l’objectiu de la cual és conscienciar entorn de l’ús del transport en general: com ​​a vianant, com a usuari de transport privat motoritzat, com a ciclista o patinador, i com a usuari del transport públic.

Per a, entre tots, crear una ciutat més amigable, eficaç i àgil. És una responsabilitat de tots, ens acompanyes?

 

Ací tens les creativitats de la campanya, que anirem desvetllant de manera mensual:

metroymedio