L’AJUNTAMENT INICIA L’ADAPTACIÓ DE 169 PARADES DE L’EMT AMB FRANGES TACTOVISUALS PER FACILITAR L’ACCESSIBILITAT DE PERSONES INVIDENTS

0
186

VALÈNCIA, DILLUNS 13 DE NOVEMBRE DE 2017

Ja se n’han adaptat una vintena amb estes franges

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha anunciat que ja estan tramitant-se les contractacions de dos projectes que incidiran en l’adaptació de les parades dels autobusos de l’EMT perquè millore l’accessibilitat. Un dels projectes inclou l’adaptació de 169 parades amb franges tactovisuals per facilitar l’accessibilitat de persones invidents.

Grezzi ha informat de l’estat de les parades en l’actualitat. “Quasi totes complixen ja amb els requisits d’accessibilitat per a cadires de roda en accedir als autobusos des de les voreres o des de les ampliacions de les voreres construïdes amb eixa finalitat”, ha explicat. A més, ha anunciat que ja n’hi ha una desena de parades amb les bandes tactovisuals gràcies als treballs desenvolupats per l’EMT i els servicis municipals en els darrers mesos.

Respecte a les 25 noves parades creades en el darrer any per modificació de línies, el regidor ha indicat que quatre d’elles ja compten amb la llicència d’obres pertinent; d’altra banda, està tramitant-se l’autorització per a 18 més i es preveu l’adaptació en breu d’unes altres tres pendents d’informe municipal.

Grezzi ha destacat que la contractació que està tramitant-se d’un projecte permetrà adaptar les plataformes de 17 parades ja existents i que calia construir o ampliar, mentre que un segon projecte impulsarà l’adaptació per districtes de 169 parades amb franges tactovisuals. “Amb tot açò i a càrrec del pressupost d’enguany quedaran adaptades a cadires de rodes totes les parades de la ciutat i 221 facilitaran l’accessibilitat a persones invidents”, ha explicat el regidor, qui ha assegurat que esta campanya només serà l’inici per continuar en anys successius amb l’adaptació amb les franges tactovisuals de la resta de les parades d’autobusos de l’EMT en tota la ciutat.

DEIXAR RESPOSTA