L’EMT OBRI UNA BORSA PER CONTRACTAR 300 NOUS CONDUCTORS I CONDUCTORES

0
145

VALÈNCIA, DILLUNS 13 DE NOVEMBRE DE 2017

Estes contractacions se sumen a les més de 200 fetes ja els darrers dos anys.

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha obert la inscripció per a una borsa de 300 conductors i conductores que s’incorporaran progressivament a la plantilla al llarg dels propers mesos per a millorar el servici d’autobusos municipal. Com a novetat, i seguint el Pla d’Igualtat de l’empresa, per primera vegada en este tipus de borsa es reserva un 15% del total de les places a dones.

Qualsevol persona interessada tindrà des de les 17.00 hores d’este dilluns, 13 de novembre, fins al pròxim dissabte a les 17.00 hores per presentar la seua instància de manera online mitjançant la plana web de l’EMT (www.emtvalencia.es). Entre els requisits que es demanen hi ha estar en possessió del títol d’Educació General Bàsica, o anàleg, tindre el carnet de conduir de la classe D, estar en possessió del Certificat d’Adaptació Professional i disposar d’un mínim de 12 punts al carnet de conduir.

Les persones aspirants hauran de passar una prova de personalitat eliminatòria, un examen teòric i proves psicotècniques. A més, entre els mèrits es valoraran els coneixements de valencià i anglès. Qui aprove i s’integre a la borsa definitiva passarà un reconeixement mèdic i una prova de conducció abans d’entrar a l’EMT.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’esforç de l’EMT per contribuir a la creació de treball estable i de qualitat. En este sentit, ha recordat que “l’empresa ha incorporat els últims dos anys més de 200 conductors i conductores, davant els 78 que es varen incorporar entre 2010 i 2014”. A més, ha afirmat que “esta borsa és una prova més de l’aposta de la Regidoria i del govern de Joan Ribó per l’EMT, en dotar-la dels recursos necessaris per complir l’objectiu que siga la referència de la mobilitat a la ciutat de València”.

Publicació de l’Índex de Satisfacció.

D’altra banda, l’EMT ha publicat en el seu Portal de Transparència (www.emtvalencia.info/portal-de-transparencia) els Índex de Satisfacció del Client (ISC) que l’empresa ha fet des de l’any 2002 de manera bianual. En la darrera enquesta publicada, la de l’any 2015, el nivell de satisfacció era de 7,69 (sobre 10), sent els joves qui oferien una millor valoració. A més, el 83% dels usuaris i usuàries es mostraven satisfets amb el servici de l’EMT.

La propera anàlisi de satisfacció dels usuaris i usuàries de l’EMT es farà la segona quinzena d’este mes i ja es podran avaluar les millores que l’empresa va implementar en juliol de l’any passat.

DEIXAR RESPOSTA