L’EMT INCORPORARÀ 48 AUTOBUSOS NOUS EL PRIMER TRIMESTRE DE 2019

0
130

VALÈNCIA, DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE DE 2018

Grezzi destaca que «al final del mandat s’hauran comprat 176 vehicles, 174 més que en el mandat anterior»

Dilluns que ve, dia 3 de desembre, tindrà lloc una reunió del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transport de València (EMT) amb un únic punt en l’orde del dia, el de l’adjudicació de la compra de 12 autobusos híbrids estàndar per un import de 3,55 milions d’euros. Estos vehicles s’afegiran als 36 autobusos híbrids articulats amb què l’EMT respon a l’augment de persones usuàries que està registrant els últims anys. En seran en total 48 els que es posaran en circulació al llarg del primer trimestre de 2019.

Al concurs obert, que es va iniciar el passat mes de setembre, s’han presentat cinc ofertes de les empreses més potents del sector, sent la guanyadora la més econòmica i que millor balanç ha tingut en la relació cost, manteniment, garanties i emissions. Gràcies a la competència, l’EMT s’ha estalviat 200.000 euros en adjudicar-se per un import inferior al preu d’eixida.

Amb estes adquisicions, EMT ha comprat ja un total de 126 autobusos des de 2015, 124 més que en l’anterior legislatura, als que cal afegir els 50 que es compraran a principis de 2019, la qual cosa fa un total de 176 en quatre anys (entre 2011 i 2015 se’n van comprar dos).

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que «les xifres, una vegada més, ens donen la raó i amb esta nova compra estem demostrant l’aposta que la Regidoria i l’Ajuntament de València estan fent pel transport públic».

DEIXAR RESPOSTA