GRAN RESPOSTA D’EMT DAVANT L’EXIGÈNCIA DE LA MARATÓ DE VALÈNCIA

0
83

El servici de transport públic de la ciutat de València, EMT, ha estat a l’altura d’una prova internacional tan important com la marató. Gràcies al desplegament d’autobusos i d’informació, el matí s’ha desenvolupat sense cap incidència d’importància.

Cal destacar el reforç que han tingut a primera hora del matí les línies 35, 95 i 99, amb 18 autobusos més del que és habitual, uns reforços que han possibilitat que les persones que participaren en la cursa pogueren arribar a temps.

A les 15.00 hores, tot el servici d’EMT estava normalitzat, a excepció de les línies que passaven pel carrer Colon, on es restablia el servici sobre les 16.00, moment quan s’acabà el treball dels servicis de neteja.

El regidor de Mobilitat Sostenible, ha volgut agrair als treballadors i treballadores del servici públic el seu treball. “Una vegada més València ha estat a l’alçada del que una prova esportiva d’este nivell exigia, i amb pella també ho han estat la ciutadania i, per suposat, els servicis públics de l’Ajuntament”, ha destacat.

Bona informació per a usuaris i usuàries

Una part molt important per a l’èxit de l’operatiu ha sigut la campanya comunicativa. Ja des del dissabte, l’oficina d’atenció a la ciutadania ha rebut 110 missatges a través del seu sistema de whatsapp i telegram. I vora 200 telefonades. Els principals motius de consulta han sigut els desplaçaments cap a l’exida de la marató i els desviaments i rutes alternatives.

El diumenge, tots els conductors i conductores de l’EMT han rebut en paper informació dels desviaments i han comptat amb la col·laboració, a banda dels inspectors de ruta, de 17 persones que han estat informant a peu de carrer des de les 6 del matí. L’oficina d’atenció a la ciutadania ha atès 450 consultes al llarg del matí.

DEIXAR RESPOSTA